Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56

120d 177 к. с.. edc17 проблеми після карті

З повагою до всіх
    Ви можете написати мені люб'язно, як вимкнути захист цих ecu?
    Я зіставляється з турбонаддувом і уприскуванням, але до 3000 об /хв, другий і третій йде в захист .не горить, але
    Не розганяється більше він приносить до 1500 і йде в 'гикавка '.треба вимкнути і знову включити і перевстановити.
    Texa він схеми не правильні, і іноді тиск в Рампі не сумісний з дизель витрата" або подібне .я також спробував підняти, але не дуже сильно змінюється .
    Ймовірно, турбо це найвищий обмежувач, в якийсь момент, але
    Я втомився відкривати і закривати блок управління і зварювальний кабель для завантаження ...принаймні, знав, як зняти захист, щоб прочитати її в послідовний робити provev на льоту

..може бути, це antituning. Оновлення нелл.літо 2009 року .так що я не знаю, якщо ви можете .

Так я читала, що є деякі ' біт ' d управління в шістнадцятковому, щоб торкнутися, щоб зняти перевірок, що робить evpoterla зіставити, не порушуючи c.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Тому що не місця файли? не та, що ми говоримо на вітер у даному випадку?
    навіть коди помилки були б раді..
    я не можу гарантувати, допомога на тему анти-тюнінг, одне око більше на карті не заважає..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56
    Ах c.і. мало бачити , вони, напевно, старі d ecu, що вже десять років, Але, що той, хто має більш esp d мені без.ще ми це вже проходили

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    вибач, що кажу це, але тоді, якщо є трохи, щоб побачити, мені здається, не має значення ваш пост!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56
    Запит ясний, якщо у вас є відповіді..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав raziel77 Visualizza Messaggio
    не схоже, щоб звернутися за допомогою, якщо ви не хочете розмістити свій карту, щоб боюся, що ти скопіювати не хвилюйся, ти сказав, що у нього проблеми, у всякому разі на них є обмежувачі сказав Torque Monitoring, але не так легко пояснити, як їх зняти, в будь-якому випадку, ви досягнете відмінних результатів навіть без інтернету на вищевказаних, просто калібрування нормально карти, і тут закриваю.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56
    Ах, я знаю, що від скопіювати c.і. мало ,
    Так.авто не йде.
    я хотів би уникнути, d зробити м'яку тюнінг для міцності . Так що я слідувала принципам, яким мене вчили, але я збільшив, ймовірно, занадто значення.
    Але туди ми ..

Я читав, а також на адреси, про т. m. спробуйте це..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав raziel77 Visualizza Messaggio
    Як ти можеш думати, що хтось зможе дати вам пораду не розміщувати спочатку файл орі, і що hw і sw, ви говорите. І, не бачачи мод, який ви зробили, як ви можете зрозуміти, чому ви йдете в recovery. Останнє, якщо ви використовуєте пошук, думаю знайдеш і як розблокувати для obd свій ебу, я, здається, читав щось про це

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я думаю, що коли ви просите про допомогу на файл, перш ніж писати потрібно розмістити орі і mod і так, що хтось має час і бажання можете що-небудь дати пораду або спробувати вирішити вашу проблему, але для таких як ти місце навряд чи хтось допоможе мені,сказав, що це проблема, і я вже знав, бачив, що багато tuner ви зіткнулися з цією проблемою і не вирішити, і якщо не розблокувати Tqcm не йди за 15cv.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56
    Здрастуйте, m sport ,

Я не питав думки на sd карту кастро з tqcm як зробити, щоб змусити її піти Трохи більше під обмеження, а для більш досвідчених d мені пораду, як зняти .так що я не бачу, як файл орі і mod d softuning між.ще не торкнувся його в повному обсязі і так само як у багатьох , може служити в цьому відношенні.

Читаючи навколо, здається майже неймовірним, оскільки на момент ебу залишу як для кращих часів ,і надобраніч

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •