Всім привіт
я уявляю в цьому (для мене) новий "мир", але завжди пов'язана з моя дорога і стара інформація...
Я системний адміністратор (старий системотехніки), з деяким досвідом в комп'ютерному світі і тому, коли ми говоримо про дампа, шістнадцятковій, послідовний і т. д. я вже добре знаю, про що ми говоримо, я можу навіть допомогти, якщо потрібні досліди в перевірки контрольної суми блоків чи подібні речі.
При цьому, однак, я абсолютний новачок в полі блоків управління, автомобільних, намагаються зрозуміти щось, але я бачу, що це величезне поле, з його конкретної історії.
Шукаю в інтернеті цей форум, мені здалося, що те, що будить, або, принаймні, на перший скіммінгу, люди є певний досвід у цій галузі і тому намагаюся уявити тут...
Я вже відкритих проблем, на ебу edc17 (Fiat Freemont) і було б ідеально, якщо хто-то був доступний (навіть платний), щоб допомогти вам зрозуміти, як швидко, як робити, рубав, ідеально підходить в Мілан - Бергамо - Брешія (я живу в Ровато, але я завжди їжджу на роботу), я написав цю зону, тому що одна річ, що я розумію, що гв дуже важливо, і я бачив, що існують різні версії serial адаптер-ебу з sofware по-різному і, отже, ідеал-це знайти того, хто вже має hw підходить і вже знає, як використовувати sw і прийшла відразу з машиною...
Спасибі всім і я сподіваюся познайомитися з вами віртуально, але і фізично, і почати вникати в цей дивовижний світ!
--
Карло Santagata.