Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Обговорення: Перша карта multijet

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    7

Talking Перша карта multijet

Привіт, хлопці, сьогодні я мало, тому що я провів всю ніч возитися з ecm, прочитати і спробувати зрозуміти все про те, що в мене було в наявності на форумі та в інтернеті з приводу карт multijet.
    Я вам вже сказав, що я не вибрала карту простий, щоб почати, але в наявності на даний момент у мене є цей автомобіль.

Отже, шукаємо в інтернеті і тут на форумі я намагався інтерпретувати (з допомогою коефіцієнтів перерахунку) і змінювати різні карти, які вже мені драйвер ecm (картки з драйвера, я не знаю, як їх знайти, я ще дуже недосвідчений) , тепер я розповім вам, як я змінив.

Я заявляю, що я використовував, в основному, в табличній формі з кроком через відсоток.

Видалення EGR.

Ін'єкції частково: деякі пишуть, що карта педалі з Z= mg палива, інші пишуть, що це карта, притаманного тиску в рампі, так що я не зрозумів, але так як я прочитала, що ін'єкції. частково. і обмежувач крутного моменту(2) йдуть майже рука об руку, я спробував збільшити щось у відповідності з логікою моєї особистої мають грає мало значення.

Отже, ін'єкції. частково: я збільшується від 1600 до 4000 оборотів в хвилину, з 31-навантаження на 14%. Потім від 4500 оборотів від 31 навантаження в розмірі 11%.

Друга карта уприскування не чіпав, бо тут, на форумі, я б вам рекомендувала натисніть всі карти даних від драйверів, якщо ця.

Обмежувач крутного моменту (2): по цій карті я дотримувався того, що написано від більш досвідчених користувачів (які, справедливо чи ні, не знаю), щоб піти разом на карту уприскування.

від 25 навантаження і від 1500 до 4000 оборотів = 14% приросту
    від 25 навантаження і від 4500 до 5200 оборотів = 11% приросту

Обмежувач крутного моменту #2: цю карту я зрозумів, що повинен бути запит на крутний момент н/м залежно від температури охолодної рідини, і ви повинні перетворити значення через коефіцієнт перетворення 0,023438 (я Кажу чи правильно я кажу дурниці?). Як ліжко не рекомендується збільшувати більш ніж на 10%, і в мене збільшується всього на 8%.
    Збираємося, щоб побачити, на веб-сайті було сказано, що для того, щоб усунути цю дірку в перемиканні передач, треба змінити останні три криві (у 2D) і приніс разом з іншими, і так я і зробив, в табличній значення збудувало в ряд з іншими (я зробив правильно, чи це неправильно?)
    у табличній: від 94 навантаження і з 1300 до 4500 оборотів, я привів значення до тих пір, 6662, щоб вирівняти з іншими.

Обмежувач крутного моменту #3: ???????
    я читав, що має бути ефект, обмежувач крутного моменту, однак, коли я відкриваю його, я бачу в таблиці з усього оборотів двигуна і значення і просто. що вони означають? як мені його збільшити? слідуючи якою логікою?

Згоден, будь-який суд (якщо типу конструктивно і після виправлення/пояснення ще краще), я тут, щоб вчитися, а не для того, щоб знайти карту, красива і готова, враховуючи, що автомобіль, який я намагаюся зробити, це моє і тому я хотів би для задоволення моїх особистих.
    Якщо у вас є керівництво (pdf наприклад) з різними факторами перетворень і різні значення і т. д. і т. д. прошу адміністратора, якщо я ви могли б пройти, якщо б і дав, що ще у мене немає прав для скачування з форуму.

Зовнішній вигляд і ваші виправлення і ваші прямі!

У додатку файл орі і mod
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    без навантаження ця карта...
    приділіть час і вивчіть цю тему http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=Marelli.
    Сьогодні ввечері, якщо мені вдається, я дам тобі кілька порад на цей файл.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я почав читати пост, я сподівався, що твоя фірма, ти б не розуміти хоча б основи роботи ecu sw, які ви використовуєте для того, щоб змінити файл, але як тільки я прочитав,cit': ін'єкції. частково: я збільшується від 1600 до 4000 оборотів в хвилину, з 31-навантаження на 14%. Потім від 4500 оборотів від 31 навантаження в розмірі 11%.
    у мене руки відвалилися...у тебе немає ніякого навантаження в цьому ecu повір мені, зроби, як я порадив cinqueturbo спочатку прочитати всі обговорення ресурсу є те, можливо, зрозумієш, про що я кажу..
    в дужках п'ять один, що на мареллі знає, хто більш довгим, ніж я бачив, що є 1.3, що робить 3 бар turbo boost, тому уважно слухайте його поради і бережи...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    7
    Cinqueturbo не навантаження, звичайно, перш, ніж позитивне думка ахаха
    З приводу обговорення, що я пов'язаний ніч я врахував навіть це, не приховую, що для мене навіть трохи заплутаним для цього я пішов трохи наосліп..
    як тільки зможу, може бути, прочитаю все з більшою ясністю.

Манро кроком, як божевільний, як я можу зрозуміти з вашого коментаря, то.. ахаха

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я кажу не про підвищення, але слова "навантаження", що на дизель, і на цьому ecu не мають сенсу...
    краще вивчити одну карту, ти розумієш, що ти в туза і ти зрозумієш..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Спасибі, манро сказав, від тебе і честь, але ти поставив мене в кишені... як він каже, з моєї сторони "мені miev короля в дабк"

у будь-якому випадку ketto21 ти зробив огляд на цей пост?

завтра буде, звичайно, повільніше, так що я зможу дати пораду..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    почнемо з цих..

0625CA Lim. Пара
    063F40 Ділянки iE
    064C74 тобто Частково.
    067F4A Lim. Пара
    067F6A Lim. Пара
    06910E Lim. Педаль
    06923E Lim. Педаль
    069372 Lim. Педаль
    069D86 Lim. Пара
    069DB6 Lim. Пара
    069DFC Lim. Пара
    069E4C Lim. Пара

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт ketto 21.

найкраще було б, по-моєму, що починається з карти більш простий, перша карта дизель, якщо я правильно зрозумів тобі не здається, що занадто надмірно?

я перше то зроблено на невеликому бензин з набагато меншою кількістю параметрів.

і навіть сьогодні, через майже рік, що я зробив, коли я не відчуваю себе навіть покласти руку на дизель, тим більше multijet або comon rail.

ви написали в першому пості, що цю роботу ти робиш це, згідно з твоєю логікою, якщо я не помиляюся.

а можна дізнатися, в залежності від того, які параметри були внесені зміни?

Я питаю, тому що я практично вивчив велику частину механіки, тиску, параметрів форсунок і так далі.

Я роблю це не тільки для того, щоб пристрасть до механіки, що може бути і те, що змушує мене трохи більше, але і знати, до тих пір, як я можу підштовхнути із змінами.

Якщо хочете пораду, я б почав розглядає 3 основних пунктів.

1 базовий курс
    2 черепицею з тими, хто добре знає двигуни та параметри роботи.
    3 почати знизу, з маленьким мотором, як я думаю, багато рік зробив, і я роблю.

Увагу, я не кажу, що інформація в мережі, що у мене є не дуже гарна, але дуже фрагментарно, і без твердого підстави, ви не йдете дуже далеко.

вірно для всіх речей, не тільки для цього.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я не згоден з тобою mustangGT, так як це абсолютно краще, зробити перші кроки на дизель, а не бензин насправді просто думаю, що 90% із зіставлення не в змозі зіставити бензин, які є набагато більш складними і ніжними, і якщо ви не знаєте зіставити відзначимо відразу, що все погано, або, в гіршому випадку дірки легко поршень замість дизеля також зробив страшенно зауважте різницю і пошкодження будуть на плаву з плином часу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    не можу завантажити файл з вашого opel .. але я намагаюся, щоб допомогти орі, що я завжди opel
    між тим limimatori rail та турбонаддув в цьому marelli в visuliazzazione на 8

закриття egr --> 084670 за цією адресою принести значення до 40000

084b30 lim пара
    088fb4 lim пара
    08ada4 карту упорскування це змінений справа наліво .. тобто для того, щоб зрозуміти максимальне навантаження в нуль відсотків, як ти й казав на початку
    08e840 lim крутного моменту, а інший для
    090606 lim пара
    09084c карту педаль
    091248 lim пара
    091272 lim пара
    0912bc і 091308 lim крутного моменту для руху
    091512 lim пара

не вистачає інших карт, важливі карти, а чернетку і проба хороша студія

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми