Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: Анти-тертя

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312

Анти-тертя

Привіт, хлопці, навіть якщо цей пост не про електроніку я хотів запитати дещо.
    Я збираюся зробити посадочного апарату сім'ї 1.3 multijet я хотів запитати кілька порад для якоїсь анти-тертя для моторного масла та мастила коробки передач і побачив, що я повинен змінити навіть навушники на з'єднаннях навіть деяких жирів, особливо.спасибі і buonaseraa серед

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Ніхто не має що запропонувати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    пробач, прибери "не".. помилка копіювати/вставити
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    x з'єднання потрібно використовувати жир grafit

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    масло bardhal і ти не від бога.. для сала на навушники, не думаю, що це необхідно, хто знає, що.. просто не використовуйте, щоб зняти!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    масло bardahl є одним з найкращих олій у зверненні,на це нічого сказати!але це масло з добавками, що,на додаток до створення "плівка" анти-тертя,також служить для очищення двигуна і захистити його від можливих ніжки.Це означає, що якщо у мене є двигун chilometrate я ймовірність того, що всередині є ніжки або бруду, яка буде рухатися навколо, щоб двигун з ризиком засмічення своїх кроків, масла пошкодивши двигун,турбіна і т. д........ як кажуть деякі механічні:двигун, народжується з bardahl і вмирає з bardahl.я міняю масло кожні 7-8milakm і я один мотор ідеально чистий і функціональний, незважаючи на більш 350milakm і обробляється.для з'єднань краще сало чорний дисульфіду молібдену.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    масло bardahl є одним з найкращих олій у зверненні,на це нічого сказати!але це масло з добавками, що,на додаток до створення "плівка" анти-тертя,також служить для очищення двигуна і захистити його від можливих ніжки.Це означає, що якщо у мене є двигун chilometrate я ймовірність того, що всередині є ніжки або бруду, яка буде рухатися навколо, щоб двигун з ризиком засмічення своїх кроків, масла пошкодивши двигун,турбіна і т. д........ як кажуть деякі механічні:двигун, народжується з bardahl і вмирає з bardahl.я міняю масло кожні 7-8milakm і я один мотор ідеально чистий і функціональний, незважаючи на більш 350milakm і обробляється.для з'єднань краще сало чорний дисульфіду молібдену.
    Що абревіатура олії мені поради?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    масло, яке відображає особливості вашого двигуна більше, ні менше.
    на виході з multijet в selenia наводяться на офіційному веб-сайті, що таке масло:wr 5w-40 було розроблено спеціально для multijet і дизель з гідравлічні штовхачі формула "air release".особисто масел існують як кращі якості, так і ціни............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    масло, яке відображає особливості вашого двигуна більше, ні менше.
    на виході з multijet в selenia наводяться на офіційному веб-сайті, що таке масло:wr 5w-40 було розроблено спеціально для multijet і дизель з гідравлічні штовхачі формула "air release".особисто масел існують як кращі якості, так і ціни............
    я повинен покласти його в мій 1.3 95

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    28
    Bardahl та відмінне масло,я його використовую з діу в 6 років,я можу сказати, що двигун і більш тихий навіть при холодному,ви повинні використовувати тільки щось конкретне для вашого автомобіля,5w40/5w30 ..з DPF, вам доведеться прийняти те, вказує, m-saps,тобто з низьким вмістом попелу, який не змушує забивати фільтр,і потім це масло і вже добавка

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •