-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Поведінка автомобіля з акпп до поломки турбо
Всім привіт, давно я задаю собі це питання: авто в акпп, як веде себе, коли до поломки турбіни він розганяється за самозаймання в масло двигуна? Цікаво, це тому, що, маючи "дельта" з роботизованою коробкою-небудь в майбутньому тааак далеко я повинен мати таку проблему, як міг би вимкнути авто, щоб уникнути пошкодження двигуна? Застібка- " метелик відкрити триває досить, щоб вимкнути авто навіть в цих умовах? Інша справа, що мені цікаво : під час руху, якщо автомобіль почав зробити самозаймання, а потім, щоб прискорити l ecu, не виявивши, тиск на педаль, відпустити зчеплення закрити або відкрити на нейтралку? Якщо хтось із вас мав досвід приводу я був би радий дізнатися про них
Привіт всім
-
Я також попросив я, я тільки сподіваюся, мені ніколи не зрозуміти
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ха-ха це ми всі сподіваємося, але цікавість сильніше нікого, хто мав досвід?
-
У сумніву-маше на гальма сильніше, ніж ви можете
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Так, але проблему це не зупинити машину,але уникнути пошкодження двигуна!!в божевільну машину ставиш безпечний проблема, це вимкнути двигун
-
Потрібно від'єднати батарею і вимикається. Не йде живлення на ебу, він вимикається.
-
Вибачте, але якщо ви в самозаймання від масла, що центрувати ecu?
-
Від'єднати батарею не вимкнути нічого
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ми просто повинні вірити у електрична клапан-метелик, ха-ха, і думати, що моя стара машина (147 jtd) у дросельної заслінки механікою, так і з механізмом,просто потрібно один палець, і душить двигун!!!
-
зробити, як мій клієнт з kuga керівництво..., коли він побачив дим з вихлопної труби він зупинився в центрі шосе, впав і втік. Як правило, в кіно вибухають автомобілі ;-)
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму