Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120

записи в послідовний з KESS V2, файл-ліжко в Jtag

Привіт,

я знайшов в базі даних, файлів у файл:"Gpunto Evo 75Cv Sw9743G101-Hw Mj8Dfhw00P
    ліжко з j-tag".
    http://www.professionalchiptuning.ne...html#post34280

За можу вас записати в послідовний з кесс?
    Якщо файл був прочитаний в Jtag з Kess, я думаю, можна зробити, але я хотів би бути впевнений, що...не могли б ви допомогти?

Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мені здається , але не впевнений, що змінити розмір, але трохи змінюється, і для того, щоб написати його, потрібно редагувати.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    ок, спробую написати в J-Тег, то.
    Дякую
    (вибачте за відповідь з затримкою, але я був у відпустці XD )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    Citazione Спочатку Написав Tinturia Visualizza Messaggio
    ок, спробую написати в J-Тег, то.
    Дякую
    (вибачте за відповідь з затримкою, але я був у відпустці XD )
    зрештою, він працював писати ??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    місце короткий посібник протестовано сьогодні .. для файл-ліжко в jtag на marelli udf і писав у бд , бути більше на кілька кб , щоб можна було писати в бд, і потрібно скоротити його завантажити файл з ecm
    -можливість вирізати/вставити
    -задати визначений користувачем
    початок 00000 залишаємо так, як і
    до 1FFFF
    збережіть файл і можна переписати без проблем від розетки послідовний
    перевірено особисто

у керівництві було протестовано, якщо я хочу, щоб amminastratori ви можете покласти на рельєф або в якийсь розділ
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-10-2016 до 17:32

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав scican25 Visualizza Messaggio
    місце короткий посібник протестовано сьогодні .. для файл-ліжко в jtag на marelli udf і писав у бд , бути більше на кілька кб , щоб можна було писати в бд, і потрібно скоротити його завантажити файл з ecm
    -можливість вирізати/вставити
    -задати визначений користувачем
    початок 00000 залишаємо так, як і
    до 1FFFF
    збережіть файл і можна переписати без проблем від розетки послідовний
    перевірено особисто

у керівництві було протестовано, якщо я хочу, щоб amminastratori ви можете покласти на рельєф або в якийсь розділ
    Привіт, я практично файл-ліжко в bdm з ktag, щоб переписати його в послідовний, що я маю вирізати? Варто для всіх блоків управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Привіт, я практично файл-ліжко в bdm з ktag, щоб переписати його в послідовний, що я маю вирізати? Варто для всіх блоків управління
    Не знаю, як ти, що вона робить, якщо вказати, ми можемо прийти до якоїсь рада.. Авто, тип ЕБУ, і так далі.
    Ааа я забув, BDM і J-Tag, - дві різні речі, і окремі..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не знаю, як ти, що вона робить, якщо вказати, ми можемо прийти до якоїсь рада.. Авто, тип ЕБУ, і так далі.
    Ааа я забув, BDM і J-Tag, - дві різні речі, і окремі..

Cinqueturbo, як завжди готовий допомогти! Тоді, якщо це можливо, краще, якщо ви поясніть мені, на відміну від bdm і jtag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Cinqueturbo, як завжди готовий допомогти! Тоді, якщо це можливо, краще, якщо ви поясніть мені, на відміну від bdm і jtag
    Різницю і в методиці читання і те, що закон..

BDM:
    1. Програміст обладнання для мікропроцесорів motorola сім'ї MPC5xx.
    2. Читання/Запис Eprom внутрішньої.
    3. Читання/Запис Eprom зовнішньої ( AM29bl802c,28f800,M58WB016 ).
    4. Читання/Запис Serial e2prom зовнішній, що містить коди автомобіля. (95160/320/640, Atmel)

J-Tag:
    Marelli MJD 8F2 / 8 / 8. . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . ФІАТ Дизель
    Marelli MULTIAIR 8GMF.A5 . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . FIAT Бензин
    Marelli MULTIAIR 8GMF.01 . . . . . . . . . SPC5553 . . . . . . . . . . . . .FIAT Бензин
    Відсутність отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие 7. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5554 . . . . . . . . . . . . FIAT
    Delphi CRD 2.61 PIEZOTEC . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
    Delphi CRD 2.10 SOLENOID . . . . . . . . . . MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
    Delphi DCM3.5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . PSA/FORD
    TRW EMS2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MPC5554 . . . . . . . . . . . . VOLVO
    NCG4 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
    Motorola NCG5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
    Continental CM2150E . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . ВАНТАЖІВКА DAF - KING LONG
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Що стосується marelli mjd8, я можу це підтвердити (я тільки що пробував я на одному файлі, що якщо у вас є резервне копіювання зроблено в j-tag від 2049kb відріжте з і т. д. за адресою 1FFFFF і вам файл для 2048kb готовий до запису серійний

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •