Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53

Блок управління Abarth 595 євро 6

Доброго ранку, я хотів би знати, якщо на Abarth 595 140 Л. с. коробка передач mta ви можете ввести оригінальний файл версії потужністю 160 Л. с. я заявляю, що в ****llo механічно ідентичними, обидві турбіни ihi це тільки питання карта насправді в Abarth роблять тільки оновлення ecu, що це bosch me17.3.0, якщо я не помиляюся. Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Хто допоможе мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    код hw відповідає?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Не знаю, насправді я хотів би знати, доцільності, що в Abarth роблять перепрограмування, так що я думаю, що це реально

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    якщо ви на гв рівні доказ, що ви можете зробити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Я можу дати hw моєї

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    тоді, якщо вони такі ж двигуни ідентичні, що нічого не міняється, я думаю, що це можна зробити ...
    я двері в fiat, і ви зробите оновлення,... або прокурора, файл у 160 л. с. якщо цифри sw hw не відповідають скопіювати тільки карти на ваш файл, і ви прикріплені, повинні мати програми та устаткування для цього, звичайно .. але це можливо

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    двигуни ідентичні, abarth не зробити оновлення, якщо ви не купите повний комплект, я повинен знайти хтось, хто мене копіює файл ті ж двигуни

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    я вважаю, що можливо, якщо двигуни однакові, то ти красива, що у цьому форумі не знаю, якщо ти знаєш, є служба, файл ... його запит, і ви прикріплені, звичайно, як ви добре знаєте, читати ваші файли вашої авто вкладень вимагає і який вид роботи виконати, мені здається, єдине рішення, яке існує на цьому форумі .. за винятком того, що, повторюю, ти сам прокурор, файл 160 л. с. вам зберегти ваші карти та скопіюйте у свій файл .. я завжди думаю, що це можливо так, але не впевнений

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •