Сторінка 1 з 18 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 178

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

Карта обґрунтоване delta 1.6 mjt

Привіт всім, я нещодавно зробив проект зробити карту інформації для мого автомобіля,delta 1.6 mjt 120 кінських сил.Після прочитання різних постів і вивчав якісь файли цього останні я почав цю роботу, я заявляю, що файл, який зараз викладу, це тільки проект і не є повним, якщо для адреси, натисніть змінити.Я хотів би знати, якщо я йду в правильному напрямку або вони повністю збилися з курсу.Поясню коротко, що я роблю:в основному я веду все IQ до 90 мм3,я вибрав це значення, тому що деякі карти я вже розраховані, щоб це IQ, і я хотів би керувати, щоб розблокувати цю суму.Сумніви, які мене стосуються камені, щоб зробити, щоб встановити нові значення в стовпцях,я, наприклад, за адресою 1c183e тобто мапу педаль, я у ВР обертів двигуна і IQ, остання розраховується до 82 мм3,порт-це значення від 82 до 90 мм3 і з'єднання передостаннє значення від 8199 до 8500 таким чином збільшившись на 9,8% у першому випадку і на 3,7% в останньому.Я використовував такі відсотки, щоб "калькулятор" нові вимоги крутного моменту, і я цікаво, якщо це міркування правильно... В інших випадках, типу тиску в рампі, я оновив БЖ до 90 мм3, але я залишив значення, враховуючи, що зараз вони встановлені вже в 1600 бар і моддінг як би "повідомив" правильно ecu нового IQ. Я сподіваюся, що хто-небудь дайте мені роз'яснення про це і скажіть мені, якщо я добре продовжити навчання спасибі всім, додаю орі і mod (щоб закінчити)Lancia Delta 1,6-120 К. с коробка передач aut-0281014750-1037400393_Flash - Copia.rardelta_ori_bp90mm3.rar

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ніхто не має часу, щоб дати йому подивитися? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Ніхто не має часу, щоб дати йому подивитися? Дякую
    Здрастуйте, Йосип,
    потрібно вставити файл орі, що ми обговорювали в іншій дискусії, так, щоб не мати вр змінені і порівняти.
    Те, що я доклав обидва змінені, і т. д. не знайти subfamiglia драйвера
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт Tranky завдяки Dell увагу,я приклав обидві сторони в перший і т. д. не може знайти драйвер...я використовую один карті одно але на даний момент не пам'ятаю, що завтра перевірка на комп'ютері, і його місце...також додаю оновлений файл, з якою я працював раніше,але вже що є ми, що ти знаєш карту досягнень має значення, ясно? Я дав подивитися сьогодні ввечері, але не можу знайти

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт Tranky завдяки Dell увагу,я приклав обидві сторони в перший і т. д. не може знайти драйвер...я використовую один карті одно але на даний момент не пам'ятаю, що завтра перевірка на комп'ютері, і його місце...також додаю оновлений файл, з якою я працював раніше,але вже що є ми, що ти знаєш карту досягнень має значення, ясно? Я дав подивитися сьогодні ввечері, але не можу знайти
    не бачачи карти з драйвера мені важко сказати щось.. карта передоплати має як вр про/хв / iq і значення мікросекунд ясно, принаймні на моїй edc16 так..
    дивлячись тільки 2 відомо, що ти fap активний і egr.. вірно?
    дивлячись на карти передоплати в 2d, але це довгий пошук...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Як не сказав.. на мод ви виключили fap і egr (тут, як відомо ще надто криві, поставив в нуль, звичайно, ви використовували якийсь програми) але ти зла багато очок.
    При різних вр, повинні розрахувати свій новий звіт, у зіставленні з його точки кривої..
    Ти торкнувся вр не чіпати, то зі значенням 8192 зростаючий відсоток, і я ПОВИНЕН залишити їх, ти повинен змінити інший вр, що це iq або якщо rpm залишити.
    О, як добре, що елемент і система драйвер в іншому випадку ви вийдете звідси, божевільний!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    До якої вр ти маєш tranky?я не пам'ятаю, щоб вр з цим значенням, тепер на увазі, я пам'ятаю, як приніс у вр від 8200 до 9000 і вище від 8199 до 8500. Що стосується розрахунку нових значень в карту для нового iq я дав один і той же відсоток приросту, що у мене на вр. наприклад, від 82 до 90 мм3 (тобто 9,8)не знаю, чи правильно це міркування.ти як перерахувати нові значення? для водія після тебе місце, те, що я використовую, що це те, карта така ж, але не моя, але не так багато інформації про це на самому справі...ще раз спасибі

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Драйвер, який я використовую D235_509

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    До якої вр ти маєш tranky?я не пам'ятаю, щоб вр з цим значенням, тепер на увазі, я пам'ятаю, як приніс у вр від 8200 до 9000 і вище від 8199 до 8500. Що стосується розрахунку нових значень в карту для нового iq я дав один і той же відсоток приросту, що у мене на вр. наприклад, від 82 до 90 мм3 (тобто 9,8)не знаю, чи правильно це міркування.ти як перерахувати нові значення? для водія після тебе місце, те, що я використовую, що це те, карта така ж, але не моя, але не так багато інформації про це на самому справі...ще раз спасибі
    На картах педаль.не треба коригувати просто немає вр....в осях у вас запит у відсотках і оборотах

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі errecinque я вже виправив і все у мене змінився відсоток, щоб iq від 82 мм3...мені потрібно дізнатися ще дуже хе-хе, але мапу аванси все можу знайти, я роблю вгору і вниз, щоб всі файли і нічого не бачу...але це значення, ясно? Так що навіть в мінус?

Сторінка 1 з 18 12311 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •