Результати 1-6 з 6

Обговорення: IAW 15p euro 2

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    10

IAW 15p euro 2

У мене є beverly 500, і після того, в цілому я виявив мінімум нерівномірно. Що я можу зробити . Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    де знаходиться це беверлі? давайте подивимося, якщо я можу послати в якійсь майстерні piaggio мої знання, якщо ви виконали те, що я тобі вже сказав, навіть якщо розділ був неправий, і x це я прошу вибачення, з msport враховуючи, що модератор не повинен робити цих помилок, але швидко, щоб дати вам руку ? було + сильний мене, то все, що залишається зробити калібрування doc x ваш беверлі, що вони можуть зробити в 10 хвилин, але спочатку зробіть все те, що я тобі сказав.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    10
    Навіть якщо це старе правило, те, що немає регулювання оборотів холостого ходу від корпусу дросельної заслінки, маяк', як ви сказали мені, я і в штаті Ріо-де-Жанейро. Найближчим часом

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    на території італії, не було б ніяких проблем, але мої знання не приходять sin шлях?.....а докази, як правило, з хорошою тіла дроселя вирішує.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    10
    Я вже? факт очищення повітроводів всмоктуючої і дросельної заслінки, і результат був високий холостий .

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    то abbassalo вручну, ви, виявляється, високий xch? раніше помер тому, corfo дросельної заслінки бруду ? було піднято

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •