здрастуйте, деякий час, що ми не відчуваємо, хотів запитати, щоб змінити файл 4 мега ебу delphi merc. c 204 220 cdi 170 л. с. якщо ECM titanium вдається це зробити, і якщо, можливо, хтось може дати мені кілька порад, спасибі
здрастуйте, деякий час, що ми не відчуваємо, хотів запитати, щоб змінити файл 4 мега ебу delphi merc. c 204 220 cdi 170 л. с. якщо ECM titanium вдається це зробити, і якщо, можливо, хтось може дати мені кілька порад, спасибі
Залежить від того, що ви хочете зробити з цим файлом...
Очевидно, titanium crack не має драйвера, але якщо вам відомі будь-які зони ви можете змінити його в 2D, а потім інтерфейс не виправити CKS, коли ти пишеш.
Але якщо вам потрібно зробити апгрейд-це найкраще, що ви покладаєтеся на когось компетентного, враховуючи, що mercedes на ecu Delphi мають контролю тяги, яка йде в блок, якщо зміни не зроблені добре...
Я мою машину, що він той тип ебу, і я кажу тобі, що для того, щоб прийти до вирішення проблеми, я повинен страждати, не мало.
дякую, що відповіли, я спробую, якщо не розберуся я покладаюся на когось більш компетентного, ніж я