Привіт, хлопці,
я хотів би знати, хто використовує останню версію, як знайти.
Я хотів би прийняти інструмент, без офіційного відкриття іпотеку
і я думав про fgtech.
заздалегідь спасибі за відповіді
Привіт, хлопці,
я хотів би знати, хто використовує останню версію, як знайти.
Я хотів би прийняти інструмент, без офіційного відкриття іпотеку
і я думав про fgtech.
заздалегідь спасибі за відповіді
привіт, я також купив у FG TECH GALLETTO 4 МАЙСТЕР V54 NEW ВЕРСІЯ 2015 JTAG - BDM - TRICORE DPF, EGR ,але я повинен прибути
у ці дні , і це перше, що я купую ,ми сподіваємося, що добре працює
привіт
Якщо читати нормально, я кажу про оригінал.
Привіт мій дорогий друже, півник офіційний заплатили бо-бо, але це того коштувало 0 проблем. Відмінний інструмент
Я не хочу, щоб фуражировать закупівлі tools не офіційні, але тепер навіть клони часто добре працюють.
якщо це питання суто економічний sa'півень з інструментом, у вас є все, і, на думку колег, які використовують ( орі) робить свою роботу !!!! kess, це верхня і простий у використанні, але його потрібно встановити парне з'єднання, з ktag а то ти на півдорозі . проти півня-х, це те, що вам fafare 2000 зварних швів і міцності ktag немає
FG-це відмінний інструмент, але не до такої потенціал KESS + KTAG.
FG Ціна: 4000 євро (ПОВНИЙ)
Alientech = 12,000 (Kess Ціна: 8500 євро (ПОВНИЙ) + Ціна K-tag: 3500 (full))
FG = 1000 річна підписка
Alientech річний абонемент = 1500 + 550 = 2050euro
З моєї точки зору FG Tech набагато краще, враховуючи ціну.
Крім того, FG оригінал в змозі прочитати і EEPROM ECU EDC15x.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-10-2016 до 12:48
я не один revenditore жоден власник ..але я вважаю, що рівність ціна magpr* і ок!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Я оригінал full багато років, і я вважаю, це дуже добре fgtech зробив дріжджах нормально працює
я рада робить все, вантажівки, човни авто, мото, і також зробив функцію eeprom, який читає і записує eeprom в бд
на багатьох ecu відмінний
Дійсно цікаво! На форумі повинно бути більше дискусій, подібних до цієї...
Пеппі ви можете зняти цікавість? Останні ебу з antituning півень, як назад? Мені сказали, що kess офіційний в змозі зробити з бд, але не знаю нікого, хто використовує півень оригінал.