Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Відновлення траси pcb перейти

Доброго ранку всім, мені іноді буває потрібно відновити трас, стрибайте з різних причин. Чи тому, що там пройшло какашки, або прилипли до якоїсь кришці, або я, виявляється, з роз'ємами для зарядки смартфонів. Як правило, я можу відремонтувати все, що робить мости з проводами і ставок, але в разі роз'ємів зарядки, відразу розірвав контакти від материнської плати, олово не прилипає більше, і робочий простір дуже обмежено і точності. Тому я хотів би запитати, щоб не кинути материнських плат, існує спосіб відновлення траси і атакувати ставок, де тепер є тільки в розділі ню? Коли паяльна станція точності або інші рішення? Спасибі всім...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Доброго ранку всім, мені іноді буває потрібно відновити трас, стрибайте з різних причин. Чи тому, що там пройшло какашки, або прилипли до якоїсь кришці, або я, виявляється, з роз'ємами для зарядки смартфонів. Як правило, я можу відремонтувати все, що робить мости з проводами і ставок, але в разі роз'ємів зарядки, відразу розірвав контакти від материнської плати, олово не прилипає більше, і робочий простір дуже обмежено і точності. Тому я хотів би запитати, щоб не кинути материнських плат, існує спосіб відновлення траси і атакувати ставок, де тепер є тільки в розділі ню? Коли паяльна станція точності або інші рішення? Спасибі всім...
    Вид типу pbc я не вважаю можливим на це багатошарові.. навіть одношарові xo мають свої межі, так як акробатика, стрибки проріз для дріт.. так що нічого не зробити, хоча б, що тобі не перемогти у вигляд на що або підключити і зробити міст на одній нозі компонента, якщо такий є...
    Ще не знаю, запропонувати.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Спасибі.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді