Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 58

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

BMW 530xd 231cv не з оригінального файлу

Привіт всім, експорту та наступні проблеми:

BMW 530xd 231cv 2006 року був перепризначений шляхом програмування, BDM, піклуючись, щоб справити перше читання, повний MPC, Flash і e2p.
    після зміни карти і писати в BDM, автомобіль-це не гра. Потім він був переписаний вихідний файл, і навіть матч.
    Тепер у діагностику двигуна не існує яких-небудь помилок.
    Стартер працює, але автомобіль не заводиться. я намагався зробити вирівнювання з TEXA IDS4 але робить деякі речі, але не інші. autocom і WOW не входять.
    Який це процедура, необхідна для того, щоб вирівняти коди з TEXA ? в будь-якій комбінації пробував, не виходить.
    І якщо riverginassi блок управління двигуном ? спрацює ? ви автоматично вирівняти ?
    Спасибі всім !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Спробуйте ще раз переписати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    я переписав повне читання, але нічого, стартер обертається, але не заводиться авто. проблема в тому, що з texa не можу перебудувати всі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    привіт , після того, як ти відкрив ecu l я зібрав, щоб побачити, якщо ви ділите??? не те що відкрити, якщо зламав щось !! це було те, що написання повного резервного копіювання не підуть

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    привіт, ні, я не бачив цього, тому що блок керування у мене відкрита і не було машини в той момент.
    однак я помітив дещо дивне.. перечитуючи e2p я помітив, що він практично порожній.. я зробив повний скидання і MPC, що flash-ок, в той час як e2p немає, або, принаймні, не думаю, що це хороше читання. я спробував перечитати і порівняти з тим, що я читав в перший раз, і однакові, але мені це пошкоджено читання.
    дані від блоку управління є : HW 0281012707 - SW 1039s11317 - DDE 7 799 856 031055783.
    Додаю читання e2p, що, як на мене, це вже не добре. якщо хтось має читання e2p, що може бути добре, а що може бути не працює якийсь інструмент, не могли б ви прикріпити ?
    я знайшов, на додаток, різні pin ебу окислюються, тобто на малий з'єднувач pin 58, 57, 56, 45, 44, 43, 20, 21 і 19. практично всі ті, в кінці. також 5 і 1 живлення окислені. може бути це, що він пошкоджений e2p у фазу повторно перебудови з допомогою діагностики ? маг, все можливо, я не дивуюся більше, ніж нічого !
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    e2p з scodifica часткове чи добре?. я порівняла e2p в 2 інших bmw ( ряд 1 і ряд 3) і вони повністю відрізняються від того, що я читав. написані повністю.

НОВАЧОК L'avatar di ringo
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Доброго дня, питання може здатися ідіоткою, але, перш ніж ти покладеш руки машина заводилася?????????????? Не знаю, хто це і в яких ти стосунках з майстерні або з власником, але очі наприклад.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    я не наводиться в рух, перш ніж зняти ебу, хоча в будинку власника, менше, ніж за тиждень до вильоту. потім він привів її в майстерню, щоб зняти FAP фізично і я, і я повинен був зробити це в ебу

НОВАЧОК L'avatar di ringo
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Якщо у вас є машина в наявності, відпускає стовбур і подивися, якщо з'явилася ситуація, дизельного палива, а потім атакували з допомогою осцилографа в 6 ниток на вході форсунок і подивися, якщо є меандр, якщо приходить дизельного палива, насос і рейку йдуть, якщо є меандр на инжекторах і поза ділянки, якщо ні, можливо, відсутня послідовність включення, що, якщо я правильно пам'ятаю, знаходиться прямо в e2p дайте нам знати........

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    поставивши резервну копію оригіналу слід починати, якщо ви не частина і не помилка в ecu, це дуже дивно, навіть якщо ви включите запалення без блоку управління і він втратив портфель з EVS повинен сказати в ебу, ви перевірили, що pin-коду на додаток, що окислені (спробуйте почистити) не, там були трохи зігнуті, в іншому випадку ви повинні знайти ecu з номери hw і резервного копіювання, завжди сподіваючись, що і добре, і не пошкоджений, в іншому випадку є болі.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •