Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Обговорення: fiat brava jtd 105 99 року

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23

fiat brava jtd 105 99 року

привіт, вибачте за моє невігластво в цьому питанні ,я новачок і хотів би дізнатися , у мене два fiat brava jtd 105 обидва 99 року і вже перепризначений, перепризначити професійний ac.5 років тому, а інша ще й оригінальний ,тепер я хотів би читати-це вже змінений і вставити в оригінал , і так як ще у мене немає програми, немає досвіду в цьому питанні ,я хотів би що ви мені порадите, що сцену мені потрібно купити і як його використовувати
    заздалегідь дякую

Sandros

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Привіт. Якщо 2 екю не були зовсім однакові, як числа, sw і hw не можете прочитати файли те редагувати і писати на оригінал. У будь-якому випадку ваші ECU повинні бути EDC15, отже, з galletto або mpps зробити спокійно.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    привіт Запятнайте вибачте, але я не розумію , не можу читати, редагувати і писати в те, що це ще оригінальний? або як
    дякую

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Точно. Якщо блоки не мають їх же кількості Обладнання та Програмного забезпечення (hw -sw), ти не можеш взяти файл і записати його на інший, ризик того, що автомобіль не піде більше в рух.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    вибач, але є можливість зробити цю операцію? може бути, я повинен зберегти код ключа, щоб потім переписати вже змінено!

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ти повинен спочатку побачити цифри, які я тобі казав на ecu. Може бути, тобі пощастило, що вони рівні, і тоді ви можете записати файл Flash на інший ecu. Якби це було не так, ви можете повторити зміни вручну скопіювати з файлу ці зміни за допомогою sw для редагування карт, як Титан.
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    ок, так що я повинен придбати Ecm Titanium ,але я можу читати навіть з цією прогою ? і якщо так, я можу прочитати через роз'єм 3-pin ? чому не БД
    спасибі.

Мій племінник тримає Delphi Gold prog купив новий місяць тому ,ми намагалися читати по-Ecu, але завжди : не вдається підключитися , ми зробили багато спроб, але нічого не робити.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ecm titanium і тільки програма редактор файлів після прочитання. Потім вам знадобиться інструмент для того, щоб прочитати і написати типу galletto v54. В Delphi, якщо не помиляюся, це лише діагноз, який не дозволяє виконувати роботу, яку ви хочете зробити. Речі, ви ще більше ускладнить бачили, що ваш автомобіль не obd. Тому що у pin-out в школі, я не думаю, що я можу прочитати, якщо не отпаять eeprom.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    тоді я знаю, що буде важко для мене, були змінені

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    привіт Запятнайте те, як ти кажеш, не може читати і писати безпосередньо від розетки трьох-контактний
    у моторному відсіку,

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •