Результати 1-5 з 5

Обговорення: Scodifica Citroen C3 Pluriel

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266

Scodifica Citroen C3 Pluriel

Привіт всім. У мене проблема на Citroen C3 Pluriel 1.4 HDI 2008 року з ебу Bosch EDC16C34. Я прийшла в майстерню з ECU двигуна і ECU ABS повністю смерті. Я заявляю, що ЕБУ двигуна не читала навіть у BDM, так що я не міг зробити клонування ecu. Тому я взяв у руїнах Ecu двигуна і Ecu ABS того ж типу їзди і я scodifica його Загальна ecu гніздо в руїнах. Проблема в тому, що тепер залишається в діагнозі, що ебу двигуна не спілкується з CAN з іншими ЕБУ і машина не робить навіть стартер. Я вважаю, це помилка в Ебу двигуна і в блоці управління ABS, що в BSI.

Цілком можливо, що потрібно зробити вирівнювання лінії типу проксі-сервер FIAT?
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    привіт, бачиш, що абс не все одно, що просто змінює число абс машина не заводиться, якщо хочете спробувати, треба подолання лінії can, pin поршеня на abs і подивитися, якщо він спілкується з іншим ебу...

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Вже пробував встановити перемичку лінії CAN, але нічого не робити, завжди ж помилки!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Дивно, що обидва ебу виходять з ладу разом, чи ні?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Тим не менш, це успіх! 😃 Коли мені прийшла машина з евакуатора я не міг зробити діагностику, ні abs, ні двигуна! Пробував ecu двигуна до школи у pin-out нічого! Пробував в bdm нічого! Повністю смерть! Тепер після їх заміни я роблю діагностику на все, але все одно проблема! 😞 Я повинен додати, що ecu двигуна, які я знайшов в якості заміни відрізняється якийсь номер від оригіналу, але це завжди PSA 1.4 HDI.
    Від матвія

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •