доброго дня, мені потрібна допомога, щоб моя дівчинка,я багато ночей не сплю,тепер я до іспитів майстрів,то місце мого файлу .в і. мод сподіваючись на вашу допомогу
доброго дня, мені потрібна допомога, щоб моя дівчинка,я багато ночей не сплю,тепер я до іспитів майстрів,то місце мого файлу .в і. мод сподіваючись на вашу допомогу
це і є оригінальний файл
це змінений файл
мені ще потрібно змінювати карти уприскування parzializzato,ін'єкції корекція і фази уприскування,я працюю з ECM titanium,і мені все ще потрібно з'ясувати, обмежувачі, тому що карта має число від'ємне.Тоді я зняв egr Тільки з 1.2, але після редагування карти і перезапису і повернулася активна і мені спалахує контрольна лампа двигуна.Я перевірив карти, попередньо зрозуміти, що це egr, але нічого...Поступово треба прийти до максимально можливої потужності без зміни насоса в рампі, а потім міняти турбіни, з більш широкої, але після того, як я навчився керувати карти .
EGR, я, здається, не була порушена, по-моєму, ви дали занадто багато тиску турбо порівняно з дизельним паливом, особливо на низьких навантаженнях.
Карту, що ECM називається фаза уприскування мені здається, обмежувач дизельного палива залежно від повітря.
але на мій файл egr remove ви, виявляється, зняв egr?мені не горить більше лампочка, перш ніж вносити зміни в карти і переписати.
цей файл egr remover ти не відповідав.
правда .переплутав з іншим авто....сьогодні ввечері, замість.....карту уприскування parzializzato це кількість дизельного палива або часу уприскування? так я і почав з цього......
bmw 120d egroff.zip
це egroff, просто побачити які-небудь dtc.
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
не можу скачати...в сутності я намагаюся навіть карту вже зробили для того, щоб вчитися і вчитися .......