Результати 1-6 з 6

Обговорення: проблема 2.4 jtd

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    4

проблема 2.4 jtd

Привіт всім, я володар 166 2.4 jtd 103kw, автомобіль був перепризначений, але має проблеми з підтриманням тиску всмоктування. Все це практично не помітно лише в четвертій, п'ятій і шостій передачі, де, маючи більше часу на підйом обертів дефект це робить відомо. На початку я думав, що зчеплення трохи пішла...потім сигнал в діагнозі, я побачив, що тиск всмоктування щука на 2450mbar, щоб потім спуститися в 1950mbar і відновити до 2350 мбар, потім ще нижче в 2000mbar і відновити 2400mbar і так далі по всьому діапазоні оборотів, від одного руху.
    Я намагався потім завантажити оригінальна карта, щоб побачити, якщо проблема не вирішена, результатом є те, що щука 2450mbar і потім через постійне 2100mbar близько, тому проблема управління електронної...переконавшись також, що при зміні тиску змінюється відкриття соленоїда.
    Від чого може залежати?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    вибачте, але якщо з орі робить пік і потім стабілізується (що нормально) проблема в тому, карту, якщо ви хочете відправити у орі і мод, і ви побачите, якщо ви нам щось змінити.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я побачив тільки зараз, що це ваше перше повідомлення у цьому, раджу тобі зайти в розділ слайд-шоу і зробити її, перш ніж продовжити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    4
    Я тільки що представив до спільноти, я читав всі правила, але, можливо, цю частину я відразу і не помітив зовсім, дякую за повідомлення.
    Разом з вами я хотів би проникнути в цей світ, що електронне управління акції " автомобіль ( в ті гонки вони достатньо сильні, але тільки бензин ).
    На жаль я не можу прикріпити файл, я хотів би покласти принаймні один журнал multiecuscan для того, щоб, можливо, почати зачепитися.
    Наскільки я прочитав в правилах в даний час я не можу навіть прикріпити ваш файл, розміщений
    рішення? підозри?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    4
    як не сказав, файли, я їх тому прикріпити
    в додатку я поклав орі і карту, сподіваюся вашої допомоги ...якби не ця проблема, автомобіль котить добре

P. s. немає кнопки редагування, щоб відредагувати пост, не написати новий?!
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мені не подобається абсолютно, як зроблена ця карта, не має логіки, я не знаю, якщо ви зробили це, ви або інші, але я ricomincerei з нуля.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •