Результати 1-9 з 9

Обговорення: Ось я тут, я тут!

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    2

Smile Ось я тут, я тут!

Вітаю всіх,
    я володар octavia4x4 1.9 TDI і колишній тренер, 2-тактний двигун, тільки з карбюраторів і контакти переривника.

Сьогодні вони завжди пристрасно і з жменькою років ночі втратив перед комп'ютером, щоб возитися з якоїсь програми в різних областях.

Добре, що я повернулася бажання тягнути більше коней двигунами, починаючи з мого насос-форсунки з 332 тисяч Кілометрів, що на мою думку має великий потенціал, щоб висловити!

Так як коли я спорудив мій перший самокат,Привіт з комплектом Pinasco алюмінієвий стовбур хром тепер я хотів би почати з моєї Octavia!

Я тут, щоб поділитися своїми знаннями і дізнатися від кожного з вас щось нове і цікаво!

Так багато хороших коней на всіх!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    8
    доброго ранку, дорогий,тоді ви в потрібному місці,я тут більше нічого, щоб вчитися,я мало дають, але багато, щоб вчитися.....приємно, дорогий...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    2
    Приємно Познайомитися!
    Ви отримаєте знання, механічні або електронні, я сподіваюся....в іншому випадку це китайський

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    8
    звичайно,я новачок,а тому що nn я знаю основи, а сон-механік,зараз я не хочу перебільшувати, як зазвичай,але спокійно відкрити і закрити двигун, уявімо, що вийде,у мене двадцять років досвіду роботи,тому іноді я ловлю себе на обговорити на 2 мови,але принадність у тому, що, можливо, ми говоримо те ж саме з 2 слів різних,що б ми розуміємо один одного,іноді я навіть з ricambista...для галузі ecu,ось їх, я починаю розуміти, що щось зараз....так що,,,ахаха,не дивуйтеся, якщо іноді задаю питання з відповідями зрозумілим..крім того, що страшний сон мій...і сором'язливий...терпіння,прошу вибачення,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Привіт, ласкаво просимо. Дай більше інфо про себе, типу ваше ім'я, де написати, і багато іншого.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    8
    впевнений, що ви egs...тоді мене звуть крістіан ,сукня в низькою ціною веронезе і мені 39 років....і...що сказати,я люблю механіку і останнім часом я почав на ебу,принаймні, я намагаюся, або намагаюся вчитися......з цієї точки зору сон-салаги,і вчитися я буду в житті....безумовно,це робота, що тут ви ніколи не закінчите вчитися

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    8
    oppsss,був спрямований на мене egs більше інформації?якщо я помилився,прости, я не хотів,тим більше, що я ще не зрозумів, я.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, крістіан, ласкаво просимо, в будь-якому випадку тут у нас завжди вчитися...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    8
    точно...тоді я, що я новачок,не поговоримо,ihihihihi

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення