Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237

Я намагаюся прочитати bdm mercedes b180 edc16c31 1037392610

Як випливає з назви, звернення до всіх, хто може мені допомогти, я шукаю терміново для читання в bdm мерседес b-клас 180 акпп з ебу bosch edc16c31 1037392610 драйвер ecm mo21_610
    я читав цей ecu в бд, але коли я пішла переписувати я застряг на 60%, даючи мені помилку, і не було більше на зйомки я використовував fgtech v53
    ви допоможете мені вирішити цю велику проблему я хотів би прочитати його і переписати його в bdm у мене fgtec v53 і bdm 1255 можу занести
    спасибі всім, хто може і хоче допомогти мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я шкодую про те, що трапилося..
    але я зроблені завжди з послідовного порту, тому що ці ECU потрібно нарізати, щоб прочитати її в BDM не відкриваються або ви ризикуєте зламати його в спробі..
    цілком може бути, що, якщо читати ви можете відновити файл в межах з-читає з послідовного порту, або що вони ідентичні..
    Але якщо пішов пошкоджений E2Prom тебе неприємності..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я зробив кілька, з півень v53 без проблем, я постарався б змусити писати у файл, ori, завантаживши файл без id, відключає вентилятори і покладіть якийсь блок живлення, тому що це займе якийсь час.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    дякую за поради, завтра ще раз спробуємо переписати його, але якщо б я міг знайти повне читання в bdm або, якщо я вдома, мати їх, можуть щось зробити?
    це перший раз, що зі мною сталося, і я не маю досвіду з цього питання, враховуючи, що читання пройшло як по маслу і я раніше зробив аналогічне прочитаний і переписаний без сучка і задирки і, якщо я вважаю ecu від sfasciacarrozza з hw одно може бути scodificata ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав andrew64 Visualizza Messaggio
    дякую за поради, завтра ще раз спробуємо переписати його, але якщо б я міг знайти повне читання в bdm або, якщо я вдома, мати їх, можуть щось зробити?
    це перший раз, що зі мною сталося, і я не маю досвіду з цього питання, враховуючи, що читання пройшло як по маслу і я раніше зробив аналогічне прочитаний і переписаний без сучка і задирки і, якщо я вважаю ecu від sfasciacarrozza з hw одно може бути scodificata ?
    вдома мати метта бо нова звичайно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    але з kess v2 може її повернути

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення