Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28

читання alfa 147 jdtm 120cv edc16c39

Привіт, я повинен прочитати edc16c39 alfa 147 1.9 jdtm, з fgtech мене зависає на 2%, мене дані, і не інше, я не можу писати. mpps 5 не робить edc16c39.
    я bdm 100 з дімою, ви можете прочитати з bdm?
    я хотів би взяти її з 120cv в 150cv, ви можете тільки з відображенням без змін?
    я знаю, що є і версія 150 л. с. але я не знаю, якщо відрізняється в двигуні.

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    150 коней-це 16v, а 120-це 8v,загробне життя це, ви все одно можете виростити красиві ковзани що стосується читання в bdm з дімою є найбільш безпечним і рекомендується...очевидно, ти повне читання, як резервне копіювання, так що її можна відновити, якщо щось піде не так в запису

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    так що в bdm 100 китай з оновленнями читається?
    щоб отримати щось від 120 до 145-150 я повинен зробити деякі зміни механіки або тільки карту?
    я хотів би залишити egr і сажі, якщо це можливо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав acidborn85 Visualizza Messaggio
    так що в bdm 100 китай з оновленнями читається?
    щоб отримати щось від 120 до 145-150 я повинен зробити деякі зміни механіки або тільки карту?
    я хотів би залишити egr і сажі, якщо це можливо.
    З egr dpf думаю, що це важко витягти. Крім того, що гарне відображення дорожнього руху не повинен враховувати тільки л. с. макс, якщо ти не експерт в цих ecu бачив, що ви повинні торкнутися картки "приховані ", щоб дати йому дизельного палива, вам варто почитати файл орі з bdm, а потім покластися на сервіс on-Line форумі на хорошу карту. Потім повторити, і ви прикріплені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав acidborn85 Visualizza Messaggio
    Привіт, я повинен прочитати edc16c39 alfa 147 1.9 jdtm, з fgtech мене зависає на 2%, мене дані, і не інше, я не можу писати. mpps 5 не робить edc16c39.
    я bdm 100 з дімою, ви можете прочитати з bdm?
    я хотів би взяти її з 120cv в 150cv, ви можете тільки з відображенням без змін?
    я знаю, що є і версія 150 л. с. але я не знаю, якщо відрізняється в двигуні.

дякую
    у bdm 100, зробите тихим проблема для зіставлення, якщо ви експерт, і ви знаєте, де на дотик криві, це нормально, якщо ні, запитайте порада одна, що він жує....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт, мені здається дивним, що fgtech і mpps тебе не читають цей ебу,в будь-якому випадку, як вже порадили від друзів перейти bdm і ти спокійніше

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    Зняв dpf, egr, і відображається, що ви думаєте?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-10-2016 до 10:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    однак mpps читає і пише спокійно ....у минулому я зробив,треба було тільки вибрати edc16c39 будь-який автомобіль fiat alfa lancia

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Підтверджую, mpps читає спокійно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Клин
    Повідомлення
    33
    Підтверджую, я теж, як mpps v16, що півень з адаптером читають і пишуть... ви можете вибрати протокол від 150 якщо немає 120 багато екю є... двигун, на жаль, немає...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •