Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102

Ford fusion 1.4 tdci не прискорює

Привіт всім , я борюся з fusion 1.4 tdci 2005 року машина їздить на мотоциклі, але не прискорює і помилки, яка виходить в діагностиці відсутній зв'язок з блоком управління ABS і ESP і датчик швидкості автомобіля , помилки, які стираються і повертаються одразу після того, як всі змушує думати про їх несправності за ABS , намагаюся увійти в діагностику в АБС, але нічого не виходить. Я зробив так само, діагностика на приладовій панелі SD виходять за помилки ABS до датчика швидкості автомобіля і щось дивне лічильник одометр несправний, справді, дивлячись на дисплеї замість пробігу з'являються точки і кожен раз напис D. AF9 , мій питання, може бути, що ви як вылтинный з ладу панель приладів? Заздалегідь дякую.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Привіт!!!спробуйте спочатку подивитися, якщо ви хороший акумулятор, і якщо вони роблять хороший контакт полюсів зі мною сталося щось подібне і було..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Вже зроблено, і це добре , я перевірив всі маси, додати одну батарею поставити на мотоцикл розганяється за 3 секунди, а потім вирізає потужність зникають кілометрах від картини , шпигуни, які залишаються включеними до автора ' ABS не виходить на діагностику , я вже намагався побачити, якщо він приходить напруга на блок управління ABS може бути не доступний? І з цієї причини ЕБУ відключає живлення вискакує помилка в ЕБУ немає зв'язку з блоком управління ABS.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Не знаю..мені вже зрозуміти, що доведеться змінити на fusion і мені тільки помилки, і не чи abs, але машина їхала нормально..міг спробувати атакувати з іншого діагноз

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Може бути, комбінація приладів несправності побачив, що на діагностиці помилка кілометрів, і на екрані нічого не відображається.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Я спробував з допомогою texa , delphi і kts , але нічого не виходить на діагностику ABS і у мене помилки з ABS у ебу і кілометрів картинки не відображаються , приводячи в рух двигуном розганяється за 3 сек і потім залишається на мінімумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Але на панелі приладів входить в діагностику?
    Я намагався побачити, якщо в ебу АБС приходить харчування і маса?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Блок управління ABS працює правильно, але не виходить на діагностику , обладнання входить до діагностику, і так як постійна помилка помилка параметрів бізнес-і помилка одометра і не відображають км з'являються прочерки і іноді виходить код d.A69. Проблема все та ж покладіть в рух, і не прискорює.

НОВАЧОК L'avatar di cesare560
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    2
    і сталося зі мною, врівноважений із заміна блоку управління abs. після приведення автомобіля в дилерський центр для alliniamento привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    102
    Ок, спасибі , у другій половині дня збираюся відновити блок управління ABS у утилізація автомобілів.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •