Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    6

Карту уприскування Alfa 159 150cv EDC19C9

Всім привіт
    Я новачок у світі розробок ecu, і побачив, що керую особисто піклуватися про моїй машині, я хотів почати, щоб краще пізнати цей світ.
    Я сказав дуже багато, і я вивчав трохи управління двигуном від ебу.
    На даний момент я змінив дві карти педаль і обмежувачі крутного моменту, збільшується тиск турбо і читати те, rail. Я додаю файл, так що ви можете дати відгук. (з-за зчеплення оригінал я не давав багато крутного моменту в 2000 оборотів в хвилину, в іншому випадку я тремтить)
    Те, що я повинен керувати ще зону ін'єкції... бути значення калібрування я не порушені, однак, у випадку час вприскування, блок управління може керувати максимум 80mm3 дизельного палива... 80mm3 відповідає приблизно 400, але на карті педалі, я питаю 425 пік... моє питання: що я повинен натисніть, щоб підійти до 95mm3? Я повинен розтягнути карту з часу або зменшити карту педаль і збільшити кількість і час, щоб отримати той же результат? Для того, щоб розрахувати нові часи я йду в пропорції чи є якась формула більш точна?

Велике спасибі за допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    прости Robertocoriglione, бачиш, що ебу 159 і edc16c39 і не edc19c9 ще не роблять!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    прости Robertocoriglione, бачиш, що ебу 159 і edc16c39 і не edc19c9 ще не роблять!!!!
    Ти правий, прости. Я зробив помилку. Мій блок управління-це EDC16C9.
    Як я можу змінити назву?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав robertocoriglione Visualizza Messaggio
    Ти правий, прости. Я зробив помилку. Мій блок управління-це EDC16C9.
    Як я можу змінити назву?
    попросіть модератора форуму і виправляють їх. ви бачите, що ви неправильно знову edc16c39

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    попросіть модератора форуму і виправляють їх. ви бачите, що ви неправильно знову edc16c39
    Пробач, Я неправильно прочитав на програмне забезпечення... Підтверджую, EDC16C39.
    Дякуємо за повідомлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Всім привіт
    Я новачок у світі розробок ecu, і побачив, що керую особисто піклуватися про моїй машині, я хотів почати, щоб краще пізнати цей світ.
    Я сказав дуже багато, і я вивчав трохи управління двигуном від ебу.
    На даний момент я змінив дві карти педаль і обмежувачі крутного моменту, збільшується тиск турбо і читати те, rail. Я додаю файл, так що ви можете дати відгук. (з-за зчеплення оригінал я не давав багато крутного моменту в 2000 оборотів в хвилину, в іншому випадку я тремтить)
    Те, що я повинен керувати ще зону ін'єкції... бути значення калібрування я не порушені, однак, у випадку час вприскування, блок управління може керувати максимум 80mm3 дизельного палива... 80mm3 відповідає приблизно 400, але на карті педалі, я питаю 425 пік... моє питання: що я повинен натисніть, щоб підійти до 95mm3? Я повинен розтягнути карту з часу або зменшити карту педаль і збільшити кількість і час, щоб отримати той же результат? Для того, щоб розрахувати нові часи я йду в пропорції чи є якась формула більш точна?

Велике спасибі за допомогу.
    Здрастуйте, будучи початківців користувачів, не можу скачати і подивитися, картки що ви виклали, однак я хотів би додати, з особистих міркувань, так як 95mm3 дизельного палива на двигун оригінал, мені здається, надмірно. Думаю, що можна дістатися до цих ****lli, але думаю, що це необхідно покласти руку на більшу частину механіки не тільки карту, так сказати.
    Перший розгляд
    Оригінальний двигун розвиває 320 Нм при 2000 оборотів в хвилину, а потім, вже піднявшись трохи вище цього значення, що ти говориш
    "(через зчеплення оригінал я не давав багато крутного моменту в 2000 оборотів в хвилину, в іншому випадку я тремтить)"

Тому, як на мене, повинен покласти межа, не більше 330 кривої крутного моменту у всьому діапазоні оборотів обертів, в іншому випадку ви поклали занадто під тиском передачі.

Другу думку
    "... 80mm3 відповідає приблизно 400"
    Насправді це правда, що карту перетворення крутного моменту/дизельного палива jtd тебе від близько 400 Нм для 80mm3, дійсно, для точності до 4000 оборотів (режим максимальної потужності jtd, встановлений на 159) 80 мм3 відповідають 386,1 Нм, але ці є, скажімо, "грубі". Насправді в іншу тему (що я не пам'ятаю, який був в іншому випадку я б поставив посилання) користувачу мунро (що вважаю дуже багато для його експертизи) сказав, що існує карта, яка виправляє це значення із-за внутрішнього тертя двигуна, що знижує цінність остаточний крутний момент, який розвиває двигун. Так як я новачок в цій області я не впевнений, яку карту якщо але, якщо я вгадав її знайти потрібно зняти близько 55 годин, це значення падає до близько 330.

З вікіпедії
    Дата крутний момент, Н·м, кутова швидкість в оборотах в хвилину і потужність у ват він має формулу:

Отже, у цьому випадку ми будемо мати 330*2*3,14*4000/60=138230 Ват або 138,23 Квт в розмірі близько 188 КІНСЬКИХ сил.
    Потім, вже з допомогою ін'єкцій 80mm3 дизельного палива можете отримати пристойну потужність цього двигуна.
    На доказ міркувань, додам, що, наприклад, Альфа кажуть, на 147 Ducati corse потужністю 170л. з 3750 оборотів в хвилину.
    Обмежувач крутного моменту при 3750 обертів для цього двигуна встановлена на карту до 375 Нм. Якщо саме зняти 55 для тертя ми і 320 Нм крутного моменту і, застосовуючи формулу 320*2*3,14*3750/60=125664 W дорівнює 125,664 Квт або 170 КІНСЬКИХ сил. Так що я б сказав, що ми достатньо. (Щоб перейти Квт Л. с. просто помножити на 1,36)

З цього міркування, по мені видно, що 80mm3 вже трохи межа для цього двигуна, залишивши запас для того, щоб забезпечити справедливе надійність, особливо для передачі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    6
    Привіт switing63, дякую за відповідь.
    Так, це правда, що мій двигун видає 320 оригінальний пік, хоча в карту педаль, оригінальний максимальне значення, яке двигун досягає 2000 оборотів і відповідне значення становить 390 (і я збільшила до 400 нм). Може бути, що цей ecu не враховує втрати і, отже, по відношенню до значення фактичне значення буде одне, різниця, складова 70?

Однак, розмірковуючи про значення, наведені в таблицях, на 2000 оборотах на хвилину і запит 390 (брутто або apper) відповідає одній ін'єкції близько 80mm3 і з допомогою тиску, розраховує час уприскування. і тут, мені здається, правильно...

Тепер, припустимо, попросити 420 (завжди здаються, напевно), з таблиці iQ я бачу, що мені потрібно 90mm3. Але у мене дві проблеми: по-перше, що карту тиску в рампі зупиняється в 70mm3 і карта часу зупиняється в 80mm3... повинен простягнути, так? як?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Привіт switing63, дякую за відповідь.
    Так, це правда, що мій двигун видає 320 оригінальний пік, хоча в карту педаль, оригінальний максимальне значення, яке двигун досягає 2000 оборотів і відповідне значення становить 390 (і я збільшила до 400 нм). Може бути, що цей ecu не враховує втрати і, отже, по відношенню до значення фактичне значення буде одне, різниця, складова 70?
    Привіт, це правда, що все починається з мапу педаль, але є безліч кроків. У будь-якому випадку, ЕБУ враховує втрати насправді виставитися не на 320 Нм, але набагато більше значення, тому що не враховує.
    Подивимося, якщо я можу пояснити краще. У 2000 оборотів в стовпці 8192 (що відповідає 100%) відкриття педалі газу у тебе значення 3905, тобто 390,5 Нм крутного моменту запиту . Звідси ЕБУ йде, щоб порівняти це значення з картою "обмежувач крутного моменту", що відповідає 2000 оборотів (не знаю точне значення, тому що, як я вже говорив, я не можу відкрити файл, потім покласти значення в ecu, що я нижче, але так, щоб з'ясувати точне число не так важливо, але те, що має значення-це загальне поняття) 3700, потім пара запит від педалі, розсічена цей обмежувач на суму 370 Нм (що то sottrratti на 50/55 Нм ми біля вихідне значення в 320 Нм) і потім ви йдете, щоб побачити таблиці перетворення крутного моменту/дизельне паливо, де перетинається значення 2000 оборотів з 3700, і звідси ми отримуємо кількість дизельного палива в мм3 вводять і в цьому випадку шляхом інтерполяції значень, які на карті 6870 за 3500 Нм і 8390 за 4000 я отримую 3700 значення 7340 то 73,40 мм3. Але це ще не справжнє значення, що буде введений, тому що є інші обмежувачі, один для кількості, в залежності від температури охолоджуючої рідини і один, в залежності від температури дизельного палива, а потім ECU порівнює це значення з цих інших карт (та інших, ще до встановлення кількості фактично вводили). Так що, навіть якщо в карту педаль, я пишу замість 3905 наприклад 5500-це нічого не змінить, тому що, як ECU порівнює значення з обмежувачем крутного моменту завжди на 3700 ріже, так що я повинен змінити це, і всі наступні на всіх картах вище. Для прикладу ми беремо для того, щоб добре значення 73,40mm3 (так що зробимо вигляд, що карти не роблять подальшого скорочення цієї кількості), як початкове значення уприскування при 2000 об / хв і припустимо, ви хочете довести до 80,00mm3 (близько 9% приросту), тому я б зробив зворотний шлях, тобто дивлюся скільки Нм відповідає в таблиці перетворення крутного моменту/ дизельного палива, вартість 8000 до 2000 оборотів в хвилину і вважаю, 3954, так що двері від 3700 до 3960 обмежувач крутного моменту (трохи вище, в іншому випадку я розмір, кількість) та в карту педаль, мені просто перейти від 3905 до 3970, щоб отримати ін'єкцію, коли, що я місце, як мета.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Тепер, припустимо, попросити 420 (завжди здаються, напевно), з таблиці iQ я бачу, що мені потрібно 90mm3. Але у мене дві проблеми: по-перше, що карту тиску в рампі зупиняється в 70mm3 і карта часу зупиняється в 80mm3... повинен простягнути, так? як?
    Якщо ви хочете зробити карту інформації, ви повинні масштабувати мапу часу, але мій особистий рада, перш ніж робити зміни, так істотні деталі в маленьких кроків, видно, що карти вони вже розраховані для 80mm3, щоб час, намагаючись догодити, чим це значення, що це не мало, якщо ти думаєш, що зараз до режиму максимальної потужності введіть приблизно 64mm3, і потім, врахуйте, що для спалювання дизельного палива потрібен повітря, а тут треба рахуватися з турбіною оригінальні, що вже не знаю, якщо це все в змозі забезпечити кількість повітря для спалювання "добре" 80mm3 не кажучи вже про 90 або більше.
    Однак я бачу, що ти стрибаєш з карти на педалі цього перетворення IQ, але по-моєму в середині є обмежувач крутного моменту, так що потрібно це враховувати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    6
    Побачивши карту, що передав мені друг, ви помітили, що були збільшені достатньо часу уприскування, щоб "обдурити" ecu і впорснути більше палива, ніж те, що вона вірить, щоб надати...

Але я хотів би спробувати зробити роботу красиво чистий, так що навіть інформацію бортового комп'ютера вірні.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •