Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99

Як змінити аванси впорскування

Я заявляю, що це справа суто теоретичне, тільки для того, щоб краще зрозуміти, як зіставити мотор.
    Припустимо, що наш клієнт, р-н. Червоні, у нас є автомобіль оснащений двигуном, який має х К. с., і я хочу, щоб збільшити на y, які збігаються з потужність того ж двигуна, але з кроком більш просунутими, і що цей двигун серії має кілька механічних змін, включаючи насос високого тиску, який працює з 200 бар більше, ніж у тій моделі нашого клієнта.
    На карті нашого клієнта в режимі максимальної потужності (4000 об) вводять 60mm3 дизельного палива з тиском 1400 бар. Ін'єкції частина 939 µsec до ВМТ і триває 851 µsec, а потім закінчується, коли поршень знаходиться в 88 µsec від ВМТ.
    В модель перетворилася у нас в 4000 оборотів, ін'єкції 70mm3 дизельного вприскування в 1600 бар. Ін'єкції починається 811 µsec до ВМТ і триває 790 µsec, а потім закінчується, коли поршень знаходиться в 21 µsec від ВМТ.
    Тепер видно, що ми хочемо, щоб задовольнити запит, влада нашого клієнта в нашу карту, МОД, також ми хочемо надати 70mm3 в 60 місце, але має більш низький тиск, отже, час для того, щоб додати об'єм дизельного палива потрібно більше. У карту, ЩОБ побачити, що для того, щоб надати 70mm3 до 1400 бар займає 947 µsec.
    Так що якщо ми вийдемо в точку відправлення 939 µsec впрыски, це закінчиться -939+947= 8 µsec після ВМТ.
    І тут виникає питання, тобто що ви будете робити?
    В) Дострокові ін'єкції в 1035 µsec так що умови завжди в 88 µsec до ВМТ, як в оригіналі, щоб мати впорснули 70mm3
    B) Видно, що в моделі еволюції закінчується в 21 µsec до ВМТ, заздалегідь завжди початок упорскування, але не 1035, а в 968 µsec до ВМТ, таким чином, що закінчиться в 21 µsec до ВМТ, як в моделі еволюції
    C) Залишаю початку вприскування у вихідне значення, і нехай терміни 8 µsec після ВМТ.
    D) .... Іншого рішення.

Спасибі всім тим, хто хотів би дати роз'яснення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    здравствуйте, я представляю вам, я ніколи не писав на форумі, пора починати. я зареєстрований давно, але я ніколи не мав шанс.
    особисто, я думаю, що рішення буде найбільш підходящим;
    якщо він вас не задовольняє, спробуйте B;
    абсолютно НЕМАЄ C ... якщо ви не хочете ризикувати, клапани, турбіни, etc.
    з повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    По-перше, дякую за відповідь.
    Я хотів би запитати, технічна причина, яка змушує вас відчувати, що рішення В найбільш підходящим.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    привіт switing, я думаю, що рішення буде найбільш підходящий, що стосується linearitá дозування, дотримуючись терміни eoi (end of injection) фабрики, щоб ця затримка і, особливо, допуски використовуваних матеріалів, так, щоб не ризикувати, щоб перевірити неприємних явищ, ін'єкції в невідповідний час (коли поршень знаходиться занадто близько до пмс).. впорскувати пізніше ви могли б значно підняти температуру в камері згорання.. вона може зруйнувати клапани, турбіни, і т. д...
    принаймні, це мої думки
    дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    для повноти картини, додати, що треба знати, якщо дві моделі поршні мають однакові, однакові матеріали, турбіни однакові, розрядка одно, те ж ставлення соприсутствия, системи змащення й охолодження... але я думаю, що ні, так як двигуни відрізняються завжди в ці деталі. я тебе, наприклад:
    візьмемо дві класичні приклади
    vag 1.9 tdi 130 і 1.9 tdi 150 чи 160
    або
    vag 2.0 tdi 140 і 2.0 tdi 170
    в тебе двигун менше, штовхнув, і штовхнув в порівнянні, і, як ти кажеш, ти хочеш накачати той грубо штовхнув. добре в цьому випадку, як і в більшості випадків, з причин, що я вам писав раніше, я думаю, що це вказано передбачити тиском, і це в кінцевому підсумку в тій же точці.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    принаймні, це залишається на мій погляд, з того, що я мав я досвід, щоб спробувати і дізнатися. я не кажу, що як абсолютної істини, увагу.
    я висловлюю мої думки.
    якщо хтось має щось додати, та точно, навіть якби це було навпаки, це добре, що приймає, очевидно, привітання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Велике спасибі за ваш внесок. Так що, якщо я правильно зрозумів, у разі, якщо ви не знаєте, механічних відмінностей між двома двигунами, здавалося б, схожі, краще, щоб закінчити всі ін'єкції в той час, який встановив виробник в оригінальній версії, а якщо у нас є впевненість в тому, що обидва двигуни мають однакові компоненти також рішення "B" є життєздатним. Потім вірно наприклад, і 1.9 jtd 16v €3 від 140 і 150 Л. с. ідентичні в частині відображення, в цьому випадку, зізнався, що не варто намагатися заробити тільки 10Cv можна застосувати розчин Б, завжди припускаючи, що точка end of injection і по-різному (навіть, бо я не перевіряв на двох картах).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    13
    привіт switing63,
    я думаю, завжди краще передбачати впрыски для того щоб впорснути більше, ніж у будь-якому випадку затримки, порівняно з вз в оригіналі.
    це гарна річ, щоб так зробити, особливо для того, щоб уникнути, як я говорив раніше, неприємні явища, курите, і так далі.
    я читав багато ваші пости, і цікаві, змістовні,...

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •