Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

Проблема несправності двигуна Yaris 1.0 бензин

привіт всім,як назва, у мене проблема в несправності двигуна на Yaris 1.0 3 циліндра рік 2006 мій друг.Помилка сталася спочатку епізодично, потім все частіше, поки не став майже фіксованої,не пам'ятаю код, точний, але кожен раз, коли я зробив діагноз, я давав помилки регулювання лямбда-зонди,в останній раз замість "відсутність завдання ламба зонд перед каталізатором".З самого початку, що мій друг відразу обох зондів до зо два старих, потім за допомогою двох зондів нові, але нічого,автомобіль є найкращим у відпустку, але нічого,замінив також і каталізатором наявності в майстерні (тому і кузова).Саме дивне, що я помітив, що зонд після видалення помилки, вона працює протягом приблизно 10 15 секунд, а потім збій у значення 0.455 Ст. у мене не було ні шляху, ні часу в це вникати, але, здається, постійна проблема на цих авто,у вас є досвід з цього питання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    але машина, що аномалії є?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Здрастуйте, у мене була аналогічна проблема, і це був блок управління двигуном, він вирішив, що робити зварних швів на клемній колодці..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Перевірити проводку до датчика, а якщо ти зможеш поштовий код помилки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Якраз сьогодні мені принесли uma Yaris 1.0 4 2000 рік з горить, код помилки p0171 carbrazione худий.машина має вакуум в accaccelerazione.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Мені теж, до речі, сталося вперше на yaris verso змінилася зонд і каталізатор і індикатор але потім повернулася, деякий час тому на 1000 я бачив індикатор, я звернувся клієнт і сказав, що електрики йому сказали, що це блок управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вимірник Маси повітря і ОК?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    коли для вимірювання цих автомобілів страждають від цього!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    ще одна проблема, з якою не можна не рахуватися недалеко від цих авто є каталізатором

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Каталізатор, коли не він є найбільш ефективним в діагностиці побачу, що зонди працюють однаково, а коли це прекрасно, Я перший зонд, який працює назад і злети, і падіння другої і більше лінійний.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •