Привіт всім,я збираюся видалити блок управління fap і egr від вищевказаного автомобіля.
Тому, будучи на самій ранній зброї, прошу допомоги у більш досвідчених на матеріали.
У cinquinoвін на ебу marelli mjd 8df.c2
Дякую!!!
Привіт всім,я збираюся видалити блок управління fap і egr від вищевказаного автомобіля.
Тому, будучи на самій ранній зброї, прошу допомоги у більш досвідчених на матеріали.
У cinquinoвін на ебу marelli mjd 8df.c2
Дякую!!!
Привіт, я думаю, що ви повинні спочатку зробити резервну копію ебу з хорошим програмістом, якщо у вас є програма tools, вам необхідно зайти на адресу правильний поставити fap в офф..
Я все і я підтверджую, що ідеальним було б вельми bk у bdm, навіть якщо кажуть, що ці ecu marelli 8xx вони трохи ostiche відкрити. Те, що я чув, що хороший k**s є самим надійним інструментом для читання з послідовного 8xx
Вибачте, але що типу програміст у вас є?
здрастуйте, дотримуйтесь раді errecinque, щоб інструмент взяти, навіть якщо з цим не зробите резервне копіювання, але " ви пишете з упевненістю двох типів ecu, який може зібрати свій автомобіль,а також тому, що, як ви написали, здається, 6f3,то що стосується defap ви звертаєтеся до онлайн-службі форуму
якщо хочете рада, покладених на когось з досвідом, якщо ви ніколи не робили defap це важко для вас, ці, то, якщо ви хочете зробити резервну копію, ви повинні відкрити їх (дуже тонка річ, щоб зробити), і прочитати її в jtag, bdm, не має нічого спільного з цієї категорії ecu, що стосується послідовного погодяться на k*ss
уго ---- президент A.E.P.
Тим часом починається купити інструмент kess і jtag)