Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262

Допомога терміново Fiat Scudo

Привіт Рага , мені потрібна невідкладна допомога , під час звичайного оновлення програмного забезпечення блоку управління Fiat Scudo Bosch EDC 15c2 , це ми, посадили і після цього більше не спілкується , інструмент Fiat, перш ніж планувати стерти весь Флеш, а потім запишіть його, але після видалення програми він посадив , мені потрібно читання Flash 29Fxxx , зроблений з dvd на лавці .
    Дякую
    З святом Пасхи Всіх

Bosch EDC 15c2
    0 281 010 815
    1039F00014
    96 447 044 80

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    не так просто знайти, читаючи це flash зроблена, круп'є,ваша ти читати?ти бачив, насправді, що ви скасували всі,в іншому випадку ви можете відновити файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав ecutano Visualizza Messaggio
    Привіт Рага , мені потрібна невідкладна допомога , під час звичайного оновлення програмного забезпечення блоку управління Fiat Scudo Bosch EDC 15c2 , це ми, посадили і після цього більше не спілкується , інструмент Fiat, перш ніж планувати стерти весь Флеш, а потім запишіть його, але після видалення програми він посадив , мені потрібно читання Flash 29Fxxx , зроблений з dvd на лавці .
    Дякую
    З святом Пасхи Всіх

Bosch EDC 15c2
    0 281 010 815
    1039F00014
    96 447 044 80
    Інструмент, який ви використовуєте?
    Ви пробували написати її відразу без ID?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо ви робите оновлення з fiat examiner, з тим, не відновити ще, зрозумів, навіть на мене, коли я працював у fiat, і з вини інструменту, мені sputtano також e2prom, тому що йде писати їм, щоб змінити номери sw.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, читання цієї ecu, якщо гавкіт прочитано OBD можна також писати в школі без проблем, просто зняти 29f400 і запрограмувати його з програмістом цього типу flash.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    Привіт, читання цієї ecu, якщо гавкіт прочитано OBD можна також писати в школі без проблем, просто зняти 29f400 і запрограмувати його з програмістом цього типу flash.....
    Дякую за відповідь , ебу я не читав, бо, коли він заблокований робили оновлення програмного Забезпечення для проблема, системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог з інструментом оригінальні Fiat Witech , я приступив до вивчення читання в БД.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    вибачте ecutano, якщо перейти в розділ " банк даних знайти їх у файл, для цього ебу..http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1345708504

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    вибачте ecutano, якщо перейти в розділ " банк даних знайти їх у файл, для цього ебу..http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1345708504
    Спасибі все , все вирішено !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    ми раді ,що ви запланували flash файл з bancadati?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    ми раді ,що ви запланували flash файл з bancadati?
    Я використовував Флеш-файл, що знаходиться в базі даних , навіть якщо номер Програми і попередній мій автомобіль в порядку.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •