Результати 1-4 з 4

Обговорення: clio 1.2 sagem safir2 remap

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    40

clio 1.2 sagem safir2 remap

Привіт всім!!!!

після довгої і пітною роботі, щоб отпаять eprom ебу, (не хотів отпаять), я зміг прочитати файл ori цього ебу.

Тепер я хотів би виконати перепризначення, але моя проблема в тому, що ecm titanium не знаходить драйвера, і, відповідно, не знаю, де, піднявши руки.

перетворення, що я хочу зробити, це дуже похмурий.. я б в першу чергу зняти cut off випуску, щоб отримати удари в випуск і, можливо, що в більш покращити надання і дати йому більше тяги понад 5000 оборотів, де сидить..

дуже буду вдячний за допомогу від всіх вас!

дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ilmixmoto Visualizza Messaggio
    Привіт всім!!!!

після довгої і пітною роботі, щоб отпаять eprom ебу, (не хотів отпаять), я зміг прочитати файл ori цього ебу.

Тепер я хотів би виконати перепризначення, але моя проблема в тому, що ecm titanium не знаходить драйвера, і, відповідно, не знаю, де, піднявши руки.

перетворення, що я хочу зробити, це дуже похмурий.. я б в першу чергу зняти cut off випуску, щоб отримати удари в випуск і, можливо, що в більш покращити надання і дати йому більше тяги понад 5000 оборотів, де сидить..

дуже буду вдячний за допомогу від всіх вас!

дякую
    Я вважаю, що автомобіль, як правило, так і маловідомі, і тому важко знайти інформацію, якщо ви не перебуваєте в damos точним, ніж ecu.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    40
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Я вважаю, що автомобіль, як правило, так і маловідомі, і тому важко знайти інформацію, якщо ви не перебуваєте в damos точним, ніж ecu.
    дякую

я сподіваюся, те, що, можливо, qualqunaltro має драйвера або damos, необхідні...
    наші пальці!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    40
    нікого, хто міг мені дати руку допомоги?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •