Сторінка 1 з 10 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 99

Обговорення: Flash pro v

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214

Flash pro v

Привіт, хлопці, я тільки що купив від dimtronic їх останній продукт (який, на відміну від інших не повинен бути rimarchiato але саме їх виробництва) є flash pro v. я взяв повний комплект triprox (для edc 17) і passtool для bmw.. Що скажете? Я кинув майже 5000 євро? Комплект включає в себе, очевидно, рік оновлень (найближчі не є обов'язковими і коштують 300 євро в рік) 15 files (що я для мене мало, тому що більшість їх роблю сам) і технічна підтримка full. Звичайно, ми говоримо про шкірі майстер..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    але ви вже пробували відкрити свій інструмент?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Я не можу його відкрити, є ущільнення по гарантії.. до речі, я прибув тільки сьогодні і я ще не встановив і не спробував. До цього у мене був flash pro IV (мені його дали в безоплатне користування на використання клієнта, до якого йому було продано, але він так і не навчився ним користуватись), щоб це було не що інше, як kess v2 оригінал, але rimarchiato dimtronic. Про це мені гарантували, що я можу зробити 90 відсотків edc 17 з antituning безпосередньо в послідовний, і інші з допомогою triprox в boot, але з максимальною нитка boot.. Подивимося.. до речі слід також зробити simos, встановлені на audi 1.6 tdi безпосередньо в послідовний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    тоді для старої версії є, хто звернувся до асоціації споживачів і юридична, тому що від того, що ви читав в мережі, був не оригінал, а клон, може ти іншу версію, але я кажу вам повідомити, на + найближчим часом, якщо місця фото, ви зрозумієте, що вам продали точно..........

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мені теж цікаво побачити дві фотографії інструменту, і хотілося б побачити фото екрану sw, завдяки.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    я б його теж побачити цей інструмент

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    У мене є flash pro 4, і я можу сказати, що це клон, навіть якщо вони говорять, що немає тепер мені запропонували flashpro5 але не l Я взяв на увазі, я зрозумів відразу *****і допомога мені зробили пару файлів f ap off, в якій у мене не було проблем ,щоб продуктивність залишають бажати кращого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    По-моєму, ви взяли велике відро... мені шкода тебе.

Мій друг купив його недавно, і ці псевдо-продавців, вони тобі підсунули клон, magpro, з якою я знаю, що повинні бути навіть в юридичній колізії.

Ви заздалегідь, що не закон, edc15, edc16c2 з mercedes і simos 2.1 не робить...

Крім того, на мій друг, йому продали master, що то насправді читає зашифровані файли, яких ви не можете втрутитися і дотримуватися їх, щоб змінити файл, а потім застряг slave...

По-моєму, є кращі способи витратити кілька тисяч євро...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я тільки що купив від dimtronic їх останній продукт (який, на відміну від інших не повинен бути rimarchiato але саме їх виробництва) є flash pro v. я взяв повний комплект triprox (для edc 17) і passtool для bmw.. Що скажете? Я кинув майже 5000 євро? Комплект включає в себе, очевидно, рік оновлень (найближчі не є обов'язковими і коштують 300 євро в рік) 15 files (що я для мене мало, тому що більшість їх роблю сам) і технічна підтримка full. Звичайно, ми говоримо про шкірі майстер..
    але чому ці питання не зробите, перш ніж витрачати всі ці гроші, 5000 євро дійсно багато, і це дійсно шкода викидати гроші.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Хлопці, я в flash pro IV клас я і запевняю вас, що це не клон.. Навіть працює, тільки онлайн і постійно оновлює..' Kess v2 нормально, але це оригінальний, а головне-це Майстер, тому що 90% машин я зіставлених і defappate від мене.. від них я зробив тільки карту випробування на 1.3 multijet і контрольованої було зроблено досить добре.. потім мені довелося зняти кілька dtc і у мене не було проблем. Для цього я вирішив взяти flash pro V.. Сьогодні його встановити і активною, то в тиждень у мене зробити bmw x7 і volvo v50 обидва з edc17. Потім кажу вам, як пройшов... я докладаю фото того, що я прибув, і скріншот програмного забезпечення..

IMG_20160318_215609.jpgscreen.jpg

Сторінка 1 з 10 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •