Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 60
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54

Alfa 147 edc15c7 час вприскування сумніви

Привіт всім я новий на форумі-це небагато, що я зареєстрована, але досі я тільки читати та різноманітних випробувань на моїй машині..дивлячись трохи тут і там, я навів різні обмежувачі і iq = 80 мм3 підняв обмежувачі rail до 1400 бар два біта в 1350 автомобіль котить добре, не курить, багато, я зробив логотип і впроваджує насправді 80 мм3, але я хочу зрозуміти, як змінити break часів і дізнатися, як робити щось зроблено добре..На практиці мені від табличної підніматися всі вигини назад і створити перерви знову до 80 мм3? Я сподіваюся, що хтось мені допомогти я не дуже чіткі уявлення..наперед дякую.Давид

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви майже пояснили, тільки..вивчає карту часів.
    особливо в останні breack point...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Привіт манро дякуємо за інтерес, я нижче багато ваших дискусій! На практиці від того, що я зрозумів, я знову то, за 80, в останньому рядку в передостанній", то й 75, а потім інші їх заходження з тих 70, що я вже до кінця, вірно? Потім я йду на початку часів, і підходить брейк-пойнт, щоб її прочитати до 80-х, який зараз знаходиться в 70?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Я знаю, що я не зрозумів..l останній рядок, що з 4500 оборотів-це все до 0 це я повинен залишити її так? І якщо заходження в третій і четвертій рядку падати будуть перезаписані від п'ятого та від шостого мене не квадратна..вибачте, але я не розумію,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    теж хотів би зрозуміти, як змінити час iniez

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    У практиці перерву, до часу потрібно, щоб зрозуміти, на блок управління, де читати, а оригінал знаходиться в 70mm3 від того, що я зрозумів, вноситься до 80 мм3..так що йдемо далі перерва з 70mm3 залишиться те 4000 оборотів будуть перенесені всі назад і слідуючи тенденції спочатку створити на 4000 то для 75mm3 і на 4500, то для 80mm3..це міркування (безумовно, неправильно), що я vienè зробити..що я розумію, полягає в тому, що, роблячи так, я б з кроком в негативні, і таким чином час на місці розтягуватися, ви accorcierebbero..не маючи поки дозволу для того, щоб побачити вкладення, я навіть не можу взяти файл, як приклад, щоб зрозуміти, як міркувати, і тому я втратив у склянку води,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    насправді не може бути так, тому що від негативного значення.а якщо riscali load тобто весь стовпець, 100% йде замість 95% - 95% йде в 90% і так далі може працювати.моя гіпотеза

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    час ін'єкцій, осі обертання двигуна l інші осі кількість дизельного палива впорскується і числа, записані в таблиці, є час відкриття форсунки.те, що ми бачимо в tabbella навантаження(100%) насправді це 70 мг.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Я зрозумів, що ви маєте на увазі я спробував riscalarle таким чином, але, проте, роблячи так, до 1100 оборотів, я б збільшення на 300%, тому я думаю, що навіть це правильний шлях..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Або я теж думав взяти перерву на початку, що він, перш ніж карту час (ori знаходиться в 7003, якщо я не помиляюся, то і буде відповідати 70 мм3) до 8003 таким чином, я б збільшення у відсотках 14.6 це дає збільшення в кожній колонці я отримую час, щоб 80mm3 але мені здається, занадто легко, так..

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •