Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    9

Проблема перекодування форсунок fiat idea

Привіт всім,
    на мою ідею 1.9 jtd я нещодавно замінені форсунки з 0445110 119 виведення stilo jtd 115.
    я хотів би спробувати ввести код форсунок, через multiecuscan,але на инжекторах частина коду вище,немає нічого.
    автомобіль йде в хід і працює добре,але, як мінімум, має кілька пострілів, і технік fiat сказав, що якщо відсутній який-небудь код на додаток до цього лісу,це інжектор scodifica.
    як я можу перевірити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    по-моєму це не проблема закодувати, приховане і те, що я поклав?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    9
    Ні, демонтовані з авто, зупиняється на деякий час, але оплачуваний завжди в приміщенні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    я не думаю, що проблеми кодування дають цей вид помилок...або, принаймні, мені не доводилося досі,я б порекомендував покласти трохи добавка в дизельне паливо, і побачити, якщо вона покращує чи ні...форсунок common rail в цілому, ніжною іноді був зупинений шкодять

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    9
    Це я вже поставив на будівельному майданчику, насправді в перший повний мені порадили масляний 2-тактний для мастильних матеріалів в насичений форсунок.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    9
    Це не проблема кодування, по-моєму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    спробуйте їх перевірити.. корекція форсунок не змушує дивитися, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав giuseppelosi Visualizza Messaggio
    Привіт всім,
    на мою ідею 1.9 jtd я нещодавно замінені форсунки з 0445110 119 виведення stilo jtd 115.
    я хотів би спробувати ввести код форсунок, через multiecuscan,але на инжекторах частина коду вище,немає нічого.
    автомобіль йде в хід і працює добре,але, як мінімум, має кілька пострілів, і технік fiat сказав, що якщо відсутній який-небудь код на додаток до цього лісу,це інжектор scodifica.
    як я можу перевірити?
    Привіт, по-перше, що ти знаєш, що машина в тебе л. с. і сім'ї в блок керування двигуном, 2 ти знаєш, що коди були старі форсунки, 3 i 119 bosch з stilo jtd 115 л. с. потім блок управління двигуна EDC15C7 не мають кодів IMA, коли всі види форсунок common rail, залишаються на деякий час, це було б ідеально розібрати і зробити перевірте на школі, часто досить тільки чистити за допомогою ультразвуку, 4 замість того, щоб використовувати масло 2Т у фільтрі дизельного палива порожнечу наповнюєш пилососів відмінної якості, покладіть в руху, і нехай знімати 20 хвилин і після йдіть на вулицю, щоб спробувати автомобіль.......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, по-перше, що ти знаєш, що машина в тебе л. с. і сім'ї в блок керування двигуном, 2 ти знаєш, що коди були старі форсунки, 3 i 119 bosch з stilo jtd 115 л. с. потім блок управління двигуна EDC15C7 не мають кодів IMA, коли всі види форсунок common rail, залишаються на деякий час, це було б ідеально розібрати і зробити перевірте на школі, часто досить тільки чистити за допомогою ультразвуку, 4 замість того, щоб використовувати масло 2Т у фільтрі дизельного палива порожнечу наповнюєш пилососів відмінної якості, покладіть в руху, і нехай знімати 20 хвилин і після йдіть на вулицю, щоб спробувати автомобіль.......
    те, що він говорить пристрасть двигунів правду, ці форсунки йдуть для сімей, та не мають код IMA, коли ви робите ці зміни, деякі знання було б, звичайно, що навіть "технічний" fiat..............
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Підтверджую, 119 не кодуються
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •