доброго дня, чи не могли б ви подивитися на цей файл, я заявляю, що автомобіль питання audi a3, приносить turbo переглянутий трохи більше великий, defap з кет 200 клітин і посиленого зчеплення!
чекаю на коментарі!
доброго дня, чи не могли б ви подивитися на цей файл, я заявляю, що автомобіль питання audi a3, приносить turbo переглянутий трохи більше великий, defap з кет 200 клітин і посиленого зчеплення!
чекаю на коментарі!
Ніхто не може мені допомогти??![]()
ок...педаль..частині дуже скоро, цей мод практично з 0 оборотів в хвилину і 38% міні педаль....потім з фіксованим кроком у 205 скрізь...якщо ти відчуваєш так, значить, ти педаль вкл-викл...egr ок...дивно, драйвери титану ведуть зони гістерезису egr...lim пара, навіть тут, з кроком відсоток...може піти, але ви могли б зробити краще..iniezzione виправлення карти nm>iq..очей, якщо зловживання спалахує контрольна лампа двигуна ваг... аванси на мене, занадто багато навантажень...особливо в нижній...lim диму, карта частин редагувати 1600 об / хв і від 0,1 бар boost..з кроком надмірні, як на мене, вище..я зазвичай даю 10% на всій карті...життя може піти, треба побачити, що в дорозі turbo не сідайте incontrollatamente з-за дизельного палива, що...і тому, що з його картки ти трохи не шириною каналу, а у вас встановлений ліміт на 1,8 бар..твоя турбує їх тримає? dpf має бути ок...ті 4 обмежувачі, які sw називається lim пара, ти точно впевнений, що це? мені здається, елементи управління 4 Pid для вдт...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
не 205, але на 20%...
Дякую за поради манро!! зйомки на інший файл тільки в мене є час і місце, так що давайте подивимося, якщо я виправив помилки! а турбо тримає спокійно 1.7 prex, практично не був змінений, оригінал 1646 працював у 1752 році, з гайкою 11 лез типу gtx в avional і core assy, армованого масляних плюс(by turboflash) для зчеплення у мене немає проблем, тримає спокійно до 60 кг; крутний момент!
пробач, ентоні, але bmm і 2.0 8 клапанів, вірно? впевнений, що збирає в 1646 як турбіна орі?
я знаю йосипа turboflash робить відмінні продукти..для цього турбо взагалі 1,7 ти в повній безпеці, ти можеш зважитися щось більше, як пік на середніх оборотах, а потім постарайтеся стабілізувати прес в percorenza на підвищення безпеки...зроби log відстежує добре температура повітря в колектор видів під час гарний "і мені зайнятися"...
ви, bmm (2.0 8 клапанів) приносить 1646 гаррет, як оригінальна турбіна! з картка, що я виклав мені, як пік майже 1.7, а потім стабілізується на висоті 1550 (у мене манометр в машині)
ще одна річ, я хотів би запитати, у мене в будинку 4 форсунок на golf 1.9 tdi 150cv arl, що вони, як обсяг 550cc, на відміну від моїх, які від 475cc, plug & play, на мій двигун, але мені сказали, що, будучи отримані з автомобіля, який управляється edc15, розміщуючи їх на edc16 дають проблеми! ви, виявляється? мені сказали шукати тих leon cupra в 2006 році, це вже євро-4 з ебу edc16 і витрата 550cc, так що управляти вже edc16.
ви, виявляється, мене...в основному від того, що я зрозумів з форсунок edc15 і форсунок edc16 змінюються в ecu карти звуковий СИГНАЛ, тобто beginnig Injection Point...практично картки в момент початку уприскування не аванси уваги..
практично(перепрошую за повторення слів) у момент часу, в якому ecu командує, щоб відкрити інжектор, та фактичний початок упорскування є певний проміжок часу, що, мабуть, перемикання між форсунками і inietori і, звичайно, ecu de ecu...su один BKC 105л. з якої деякий час тому я встановив форсунки ARL мене бувало, що в діагнозі я correzzioni ін'єкції страшні, навіть якщо форсунки були в порядку...так як я не зміг знайти ці карти на edc15, щоб потім їх можна було адаптувати до edc16...я волів встановити обприскувач на ARL форсунок BKC..не дають же iq з перших з-за різного ступеня насосної, але наближаються дуже...якщо ви хочете, щоб ваші СМЛ можна монтувати обприскувач dei F. lli Bosio або ви можете зв'язатися з Firad...для tdi pd вони різного розміру...я вам рекомендую або bosio power plus 1043 або якщо ви хочете щось більше firad 1043+25%...очей небезпечні...в тому сенсі, що якщо ви не правильно відображається і ретельно контролюватися на egt і легко, що sciolgli-то coolettore/турбіна як мінімум...крім того, багато залежить від того, хто тобі їх тара...