Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: думку мод файл edc16u34

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    13

думку мод файл edc16u34

доброго дня, чи не могли б ви подивитися на цей файл, я заявляю, що автомобіль питання audi a3, приносить turbo переглянутий трохи більше великий, defap з кет 200 клітин і посиленого зчеплення!
    чекаю на коментарі!
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    13
    Ніхто не може мені допомогти??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ок...педаль..частині дуже скоро, цей мод практично з 0 оборотів в хвилину і 38% міні педаль....потім з фіксованим кроком у 205 скрізь...якщо ти відчуваєш так, значить, ти педаль вкл-викл...egr ок...дивно, драйвери титану ведуть зони гістерезису egr...lim пара, навіть тут, з кроком відсоток...може піти, але ви могли б зробити краще..iniezzione виправлення карти nm>iq..очей, якщо зловживання спалахує контрольна лампа двигуна ваг... аванси на мене, занадто багато навантажень...особливо в нижній...lim диму, карта частин редагувати 1600 об / хв і від 0,1 бар boost..з кроком надмірні, як на мене, вище..я зазвичай даю 10% на всій карті...життя може піти, треба побачити, що в дорозі turbo не сідайте incontrollatamente з-за дизельного палива, що...і тому, що з його картки ти трохи не шириною каналу, а у вас встановлений ліміт на 1,8 бар..твоя турбує їх тримає? dpf має бути ок...ті 4 обмежувачі, які sw називається lim пара, ти точно впевнений, що це? мені здається, елементи управління 4 Pid для вдт...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не 205, але на 20%...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Antonys3 Visualizza Messaggio
    доброго дня, чи не могли б ви подивитися на цей файл, я заявляю, що автомобіль питання audi a3, приносить turbo переглянутий трохи більше великий, defap з кет 200 клітин і посиленого зчеплення!
    чекаю на коментарі!
    Ти мав честь бути свідком, як Майстер
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ок...педаль..частині дуже скоро, цей мод практично з 0 оборотів в хвилину і 38% міні педаль....потім з фіксованим кроком у 205 скрізь...якщо ти відчуваєш так, значить, ти педаль вкл-викл...egr ок...дивно, драйвери титану ведуть зони гістерезису egr...lim пара, навіть тут, з кроком відсоток...може піти, але ви могли б зробити краще..iniezzione виправлення карти nm>iq..очей, якщо зловживання спалахує контрольна лампа двигуна ваг... аванси на мене, занадто багато навантажень...особливо в нижній...lim диму, карта частин редагувати 1600 об / хв і від 0,1 бар boost..з кроком надмірні, як на мене, вище..я зазвичай даю 10% на всій карті...життя може піти, треба побачити, що в дорозі turbo не сідайте incontrollatamente з-за дизельного палива, що...і тому, що з його картки ти трохи не шириною каналу, а у вас встановлений ліміт на 1,8 бар..твоя турбує їх тримає? dpf має бути ок...ті 4 обмежувачі, які sw називається lim пара, ти точно впевнений, що це? мені здається, елементи управління 4 Pid для вдт...
    Дякую за поради манро!! зйомки на інший файл тільки в мене є час і місце, так що давайте подивимося, якщо я виправив помилки! а турбо тримає спокійно 1.7 prex, практично не був змінений, оригінал 1646 працював у 1752 році, з гайкою 11 лез типу gtx в avional і core assy, армованого масляних плюс(by turboflash) для зчеплення у мене немає проблем, тримає спокійно до 60 кг; крутний момент!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ти мав честь бути свідком, як Майстер
    але, що ви кажете, п'ять?? я просто хлопець, любитель, як і ви, який намагається вчитися....я дійсно не відчуваю себе майстром..
    та тому, що в цій області ви ніколи не припиняйте вчитися і людей не любить, більше підготовлений, щоб мене там не багато...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Antonys3 Visualizza Messaggio
    Дякую за поради манро!! зйомки на інший файл тільки в мене є час і місце, так що давайте подивимося, якщо я виправив помилки! а турбо тримає спокійно 1.7 prex, практично не був змінений, оригінал 1646 працював у 1752 році, з гайкою 11 лез типу gtx в avional і core assy, армованого масляних плюс(by turboflash) для зчеплення у мене немає проблем, тримає спокійно до 60 кг; крутний момент!
    пробач, ентоні, але bmm і 2.0 8 клапанів, вірно? впевнений, що збирає в 1646 як турбіна орі?
    я знаю йосипа turboflash робить відмінні продукти..для цього турбо взагалі 1,7 ти в повній безпеці, ти можеш зважитися щось більше, як пік на середніх оборотах, а потім постарайтеся стабілізувати прес в percorenza на підвищення безпеки...зроби log відстежує добре температура повітря в колектор видів під час гарний "і мені зайнятися"...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    пробач, ентоні, але bmm і 2.0 8 клапанів, вірно? впевнений, що збирає в 1646 як турбіна орі?
    я знаю йосипа turboflash робить відмінні продукти..для цього турбо взагалі 1,7 ти в повній безпеці, ти можеш зважитися щось більше, як пік на середніх оборотах, а потім постарайтеся стабілізувати прес в percorenza на підвищення безпеки...зроби log відстежує добре температура повітря в колектор видів під час гарний "і мені зайнятися"...
    ви, bmm (2.0 8 клапанів) приносить 1646 гаррет, як оригінальна турбіна! з картка, що я виклав мені, як пік майже 1.7, а потім стабілізується на висоті 1550 (у мене манометр в машині)
    ще одна річ, я хотів би запитати, у мене в будинку 4 форсунок на golf 1.9 tdi 150cv arl, що вони, як обсяг 550cc, на відміну від моїх, які від 475cc, plug & play, на мій двигун, але мені сказали, що, будучи отримані з автомобіля, який управляється edc15, розміщуючи їх на edc16 дають проблеми! ви, виявляється? мені сказали шукати тих leon cupra в 2006 році, це вже євро-4 з ебу edc16 і витрата 550cc, так що управляти вже edc16.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви, виявляється, мене...в основному від того, що я зрозумів з форсунок edc15 і форсунок edc16 змінюються в ecu карти звуковий СИГНАЛ, тобто beginnig Injection Point...практично картки в момент початку уприскування не аванси уваги..
    практично(перепрошую за повторення слів) у момент часу, в якому ecu командує, щоб відкрити інжектор, та фактичний початок упорскування є певний проміжок часу, що, мабуть, перемикання між форсунками і inietori і, звичайно, ecu de ecu...su один BKC 105л. з якої деякий час тому я встановив форсунки ARL мене бувало, що в діагнозі я correzzioni ін'єкції страшні, навіть якщо форсунки були в порядку...так як я не зміг знайти ці карти на edc15, щоб потім їх можна було адаптувати до edc16...я волів встановити обприскувач на ARL форсунок BKC..не дають же iq з перших з-за різного ступеня насосної, але наближаються дуже...якщо ви хочете, щоб ваші СМЛ можна монтувати обприскувач dei F. lli Bosio або ви можете зв'язатися з Firad...для tdi pd вони різного розміру...я вам рекомендую або bosio power plus 1043 або якщо ви хочете щось більше firad 1043+25%...очей небезпечні...в тому сенсі, що якщо ви не правильно відображається і ретельно контролюватися на egt і легко, що sciolgli-то coolettore/турбіна як мінімум...крім того, багато залежить від того, хто тобі їх тара...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •