Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 42

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110

Час вприскування Grande Punto 1.3 mjet 90 л. с.

Привіт, друзі. . ви можете мені допомогти зрозуміти, як змінити час вприскування, що ECM називається "уприскування parzializzato" на цьому велика точка 90 л. с. ? Я змінив педаль, знявши дірки в прискорення , але я зрозумів, що якщо не чіпати карту час вирішите дуже мало, на низьких...я зробив кілька тестів, але нічого не. Додаю файл орі, і вірю в вашу допомогу...спасибі всім !
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    проблема і більше на обмежувач крутного моменту двигуна

раз я роблю їх у табличній інтерполяції за допомогою % для вигнутих поверхонь для рядків

Обмежувачі
    1° 084934
    2° 08DBA6
    3° 08DBC6
    4° 0903A0
    5° 090412
    6° 090458
    7° 090632
    8° 090EDE
    9° 091D30

у будь-якому разі ви також можете розмістити свій файл Мод так я думку і на інше.. звичайно, якщо потім теми промислового шпигунства..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Ahhhahhhhh...na...я з телефону... місце, як тільки навантаження на....я трохи фахівець з Marelli....промисловий шпигунство заслуговує 100 thanks!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Але часи, як їх розрахунки? Або від % фіксована?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав andrea80 Visualizza Messaggio
    Але часи, як їх розрахунки? Або від % фіксована?
    Тоді залежить від машини до машини..
    І 90 л. с в будь-якому випадку, даючи потрібну кількість повітря, можна дати навіть 16% до 100 навантаження 4500giri
    Однак є rail мілісекунд не мг..
    Спробуйте дати
    5%-8%
    3%-14%
    Від 38 навантаження на 1000giri
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    від 10% приросту потім ви починаєте бачити, трохи диму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Цікаво, це тому, що в і т. д осі неправильно...повинно бути по осі X тиску в рампі, а вісь Y-кількість вводять Мг ...вісь Z-час в мікросекундах, я Помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Та, спасибі, але я спробував встати, і відчуваю себе трохи бурмотіння дивно в двигун, і відчуває, як почуває себе бо биття..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Я намагаюся, і я тобі скажу..спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    Мілаццо (МЕНЕ)
    Повідомлення
    232
    Привіт Андрій, я теж у мене GP 1.3 jtdm 90cv, і я повинен сказати, що цей самокат (1.3) я був дуже сильно здивований...
    За допомогою декількох простих змін в ****llo всмоктування дозування і вона змінилася дуже сильно, і думає, що тепер навколо знову з файл орі, за винятком того, що для закриття EGR (я зробив цей вибір тому, що я роблю, в середньому 40/45000 Км в рік і в мене зчеплення трохи напружує).
    Час тому я зробив багато тестів, і що стосується часу уприскування, а також збільшення у відсотках від 5 до 10, але вже з зміни всмоктування і інші маленькі хитрощі в карті...
    Ти більше доказів, щоб знайти правильне поєднання, яке підходить на ваш двигун, під ваш стиль водіння, і будь-які зміни, які ви зробили, в іншому випадку перейдіть діагноз, виміряти кількість повітря, який ти можеш смоктати, а ви вирахуйте потрібну кількість, щоб надати...
    Рада... кожен раз, коли пишете нову карту, протестуйте її на пару тижнів (в залежності на який маршрут зазвичай) так, що зробіть ви повинні скорегувати...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •