-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Info ecu sid 206 kuga і, можливо, scodifica
Всім привіт, хлопці, мені вдалося відновити ecu двигуна ford kuga 2.0 tdci 136cv, останній "бренд" Continental SID 206 з різних кодів, які я не розумію, як вони ставляться до гв і які в sw... перший під написом "sid 206" 5ws40862c - то є й інші, в тому числі 8V41-12A650-CB і інші абревіатури з 4 5 букв.Мій перший питання: ecu sid "siemens"? так що навіть цієї марки continental?крім того, враховуючи, що мій колега має kuga з такою автомобілізації можна scodificarla, щоб використовувати його як вилочний навантажувач?ви можете як повністю, то частково?давно чув, що на цих ecu можна було тільки фізично пройти код immo з ecu "старий" в "нової" віа запалювання "старт-стоп" ключ-транспондер. хто-небудь мав справу?дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Що ніхто не говорить мені, принаймні, якщо scodificabile чи ні? Не можу знайти інформацію навколо...я повинен шукати для ecu siemens?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Не знаю, що це ебу, але бачив, що навантажувач почав відкривати і подивитися, якщо є.порт bdm, щоб прочитати.
-
Привіт, ecu sid сіменс, що стосується слова "continental" - це лише абревіатура, але ебу sid. Що стосується scodifica del'ecu kuga свого колеги, щоб використовувати як навантажувач, не можеш цього зробити у зв'язку транспондера ключа, автомобіль не розпочнеться.
P. s. я прошу прощення за попередній відповідь був неправильний.
-
Привіт, ecu sid сіменс, що стосується слова "continental" - це лише абревіатура, але ебу sid. Що стосується scodifica del'ecu kuga свого колеги, щоб використовувати як навантажувач, ви можете зробити це спокійно до тих пір, що коди з 2 блоків управління збігаються в іншому випадку вам доведеться справив заміну всі.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ок, спасибі, blackfog, отже, з цієї ecu, я не роблю нічого? Як це працює у разі поломки ecu, як це?
-
Нічого не зрозумів, Giuseppe89. Ні, на жаль, ви не можете використовувати ці ecu. В разі поломки ecu щось подібне, але замінив всі aggomerato, потім ебу, бортовий комп'ютер, йде заміна коду ключа.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму