Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: Проблема EGR Alfa 159 1.9 150cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    4

Проблема EGR Alfa 159 1.9 150cv

Всім привіт.
    Кілька місяців тому я купив 159 sw використаний і я встановив на EGR лист, щоб обмежити (цей ліс) потік повітря з вторсировини для підвищення ефективності двигуна, через кілька днів я помітив, що на холостому ходу двигун у неї були порожні, і через кілька тижнів я вийшов несправності двигуна і в діагнозі мені повідомляє про помилку привід egr, але я не дала йому великого значення. Останнім часом двигун я був у безпеці, і я вирішив зняти лист і я знайшов трохи брудне вугілля, але поруч була також конденсату, який мене турбує.
    Я хотів спробувати, щоб виключити клапан від ебу, щоб побачити, якщо ситуація поліпшується... З MPPS я скачав карту від ебу (БОШ EDC16C9) і на мій подив я знайшов панеттоне між 1C4B6E->1C4B86 і 1C4C3A->1C4C52 вже скинуто!
    Однак, схоже, що клапан все ще хоче працювати...
    Я можу вирішити цю помилку вдалося виключити щось з бо? Або я повинен отримати силу для egr працює?
    Заздалегідь спасибі. Я додаю карту, так що ви можете поглянути.Alfa159_Prima_Lettura.ORI.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, сам egr машини і зламаний так, що ебу не бачить електричної частини в цьому випадку його потрібно замінити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    ти повинен прикріпити файл, так що ви можете допомогти, або навантажень zippzto або покладіть посилання в базі даних в ебу, з ваших же HW і SW.
    у будь-якому випадку ви можете спробувати, щоб закрити його з листа, все закрито і відчуваєш машину.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    4
    Файл карта на машину це те, що я доклав. Оригінальний файл я не знаю, як його дістати... в будь-якому випадку тут на форумі ви знайдете.

Як тільки я зроблю заміри на котушці egr працює. Моя, схоже, опір трохи низька...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    10
    Що DTC тебе? якщо файл, це зроблено добре, це може бути, що у вас є управління електричне з ладу, я замінив EGR або від'єднайте штекер см DTC, то видаліть з карти і ви вирішили.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у 159 монтує EDC16C39, не EDC16C9, як написано у тебе.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав robertocori Visualizza Messaggio
    Всім привіт.
    Кілька місяців тому я купив 159 sw використаний і я встановив на EGR лист, щоб обмежити (цей ліс) потік повітря з вторсировини для підвищення ефективності двигуна, через кілька днів я помітив, що на холостому ходу двигун у неї були порожні, і через кілька тижнів я вийшов несправності двигуна і в діагнозі мені повідомляє про помилку привід egr, але я не дала йому великого значення. Останнім часом двигун я був у безпеці, і я вирішив зняти лист і я знайшов трохи брудне вугілля, але поруч була також конденсату, який мене турбує.
    Я хотів спробувати, щоб виключити клапан від ебу, щоб побачити, якщо ситуація поліпшується... З MPPS я скачав карту від ебу (БОШ EDC16C9) і на мій подив я знайшов панеттоне між 1C4B6E->1C4B86 і 1C4C3A->1C4C52 вже скинуто!
    Однак, схоже, що клапан все ще хоче працювати...
    Я можу вирішити цю помилку вдалося виключити щось з бо? Або я повинен отримати силу для egr працює?
    Заздалегідь спасибі. Я додаю карту, так що ви можете поглянути.Alfa159_Prima_Lettura.ORI.zip
    Мій друг, твоя картка не тільки з egr off, але також defappata з sw тип раз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    як сказали колеги, ймовірно, електронне управління, не працює....від'єднати роз'єм і звільніть dtc..постав ламерів і перейти спокійно....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Alfiuccio Visualizza Messaggio
    як сказали колеги, ймовірно, електронне управління, не працює....від'єднати роз'єм і звільніть dtc..постав ламерів і перейти спокійно....
    Як було сказано вище dtc бачу дуже мало бачив, що вони вже відразу красива голена

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •