Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198

Post Керівництво для включення REV-ОБМЕЖУВАЧ на edc15

Привіт, хлопці, для тих, хто хоче весело провести час в sentir зробити поп-поп-edc15 тут я поясню як це зробити!
    Тоді перше, що ви повинні вирішити, на яке число оборотів він хоче, щоб увійти rev-limiter, припустимо, ви вирішили встановити його в 4000 оборотів в хвилину.
    добре, тепер ви повинні взяти карту на обмежувач крутного моменту в 2D і прийняти рампа прикріплена відразу перед поворотом обмежувача, ця рампа являє собою вісь Y карти і я RPM.
    тепер, виявлених 4000 оборотів в хвилину на цей пандус (у разі якщо в рампі не присутні обороти, які ви вибрали на початку не ce проблему, візьміть перше значення, що наближає нас наприклад, якщо б там був 3800 та 4200 приймете 3800 і ви зміцните 4000)
    одного разу знайдені, ці 4000 rpm візьміть BP наступний і встановлені 10,15,20 оборотів більше оборотів, які ви вибрали, так як, наприклад, було 4000 ВР далі ми встановили 4010 або 4015 або 4020, враховуючи, що більше він зростає повільніше буде rev-limiter.
    як тільки це буде зроблено, ви повернетеся всі таблиці і значення в таблиці, після 4000 оборотів ви встановите всі на 0.
    завантажені карти і отримуйте задоволення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Є ще й інший метод,знайти обмежувач оборотів, і встановити його на 4000.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    я особисто не зміг сам його знайти, то тільки з обмежувачем я намагався зробити це на 1.3 mjet, але ефект мені не подобається, так буде набагато краще!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    на edc15, не знаю, але 1.3 mjet просто один біт, щоб отримати хороший ефект. У рівних розряду має великого значення кількість дизельного палива впорскується і повороти обрані.. на 1.3 випробування на 4500 або 4800

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Я буду слідувати крок за кроком керівництва,щоб я міг зрозуміти різниці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Я з edc15 я знайшов обмежувач оборотів,завдяки користувачу дуже на форумі, і результат мені сподобався,може бути навіть, що я не зумів встановити обмежувач крутного моменту Heeeee!!!

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    андрій л, я поставив 4500 і все одно машина має карту досить заряду, але ефект мені не дуже подобається, тільки з бітом я хочу спробувати з обмежувачем навіть на 1.3 і подивитися, якщо буде краще.

frenk хороший, спробуйте його і дайте нам знати різницю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    9
    привіт, хлопці, я на edc15 я метод revlimiter дуже красиво, не зазвичай revlimiter в попкорн, як їх називають на практиці, я думаю, що деякі вже знають це зробити, підніміть до останнього байта лім.пара (останні 3 біта ставить їх рівними), і на картах дизельного палива,останній рядок у верхній його треба привести до нуля весь рядок, але буває, в деяких edc15 типу на puntojtd, що цей рядок слід заряджати дизельного палива до кінця. В результаті обмежувач сухий, як на бензин!!!

на 1.3 mjet, що біт змінюватися поруч з дизельного палива

я забув найголовніше, на edc15 ви повинні підняти навіть карту педалі останній рядок зверху, якщо немає не v, ми прийдемо до 5200giri
    Востаннє редагувалось admin; 30-10-2017 до 21:35

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •