Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276

Кодування форсунок BMW E91 320d 177 к. с.

Вітаю всіх, представляю вам мою проблему на bmw e91 320d 177 к. с. потім ecu edc17cp02 обмін двигун для злому (N47d20A) з двигуном comprarto використовується в знесення N47d20C.....все йде гладко, поки що коли я йду, щоб зробити кодування форсунок.....Я намагався встановити ті, що і старий двигун, але на те, купив форсунки не хочуть виходити.....Я пробував різні діагнози, але операція не вдалася....з самого початку, як помилки при запуску у мене є 4 форсунки (включення 1-2-3-4 цил) і інтелектуальний датчик.....тиск піднімається, але не вистачає часу....може бути помилка є, що не дозволяє кодувати? тобто відсутність dtc для проведення кодування? дивно, але ймовірно,....що ви думаєте про це?
    Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Хочу кинути їх, але форсунки вони такі ж, як код bosch?
    З яким діагнозом ви зробили?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    ні, як коди різні, і змінюються також, як і модель, звичайно, обидва bosch.....у n47d20c і тип двигуна, наступний за n47d20a.....я пробував з texa-tecnomotor-delphi

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    тільки діагностика bmw,ви можете спробувати з inpa або який-небудь діагноз клон bmw

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Той теж думав, що я...але з клонами я не хочу ризикувати, сьогодні вранці я пробував з delphi, і я втратив безпосередньо кодування на 1 цил.....з допомогою tecnomotor я ввів старий номер інжектора....потім tecnomotor тому кодування, але не нових форсунок....контакт в допомогу marelli і мені кажуть, що ці форсунки не сумісні з моєї ecu тому навіть не в bmw, а можна зробити кодування (дивно)....Моє питання : розміщуючи telecaricamento вирішить проблему? я не знав відповіді....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    діагностика соціально робить!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    - Карло, я намагався з учасником, але не дозволяє мені кодування нових форсунок....оновлення 148 останній....magar буде", як кажуть, magneti marelli, що не можете зробити кодування x сумісність inietori-ecu.....booooo

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не зрозумів одну річ, якщо у вас встановлені старі форсунки (тому ті двигуна, які ви видалили з автомобіля) в новий, взяв під знос, і використовуйте старий блок управління, який у вас є на коди, ви їх вже в ебу, або ви поставили на блок управління, новий двигун, взяв під знесення, в цьому випадку я просто не знаю, що приймає їх, ти зробив scodifica?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Удо не я встановив старі форсунки, на двигуні нові форсунки не виходять, тому у мене є мій ебу з форсунок двигуна з маркуванням останньої....У tecnomotor я підтверджую, що кодування ви можете зробити зі своїм інструментом, насправді після того, як втратив кодування першої форсунки (за delphi) перекодировано з соціально ввівши код попереднього (те, що було раніше).....тут я зрозумів, що партнер робить кодування, але не нових форсунок....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ок, тепер я зрозумів, у даному випадку це просто не сумісність між інжекторами і блоком управління, не однієї родини, і ебу не приймає їх, потрібно було взяти блок управління на новий двигун і scodificarla .
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •