-
драйвер wish
привіт, хто-небудь знає, скажіть мені, cos'? драйвер wish, wish ? потрібний драйвер ? гід/водій, я шукав на форумі, але все приймають це як належне, cos'
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
все залежить від того, ecu ви говорите, але, що s? я DW ? карту педаль cio? запит, який ви робите через ніжку на педаль акселератора cio? від цього ecu розуміє, що ви робите, і реагує відповідно ? карту, чи що ? "**** все"? все починається з вас, так і для edc16 карту ? x-осі:осі обертання; y положення педалі; вісь z або дескриптор назвіть його як хочете, нм є в...в той час як для edc15 ви Х об. / хв; Y-педаль; Z-мг-cycle або IQ cio? дизельне паливо потрібно, будуть і інші речі, щоб сказати, але ми очікуємо, що говорять, найбільш досвідчених...
Востаннє редагувалось манро; 11-10-2012 до 18:46
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
по-моєму, ти пояснив дуже добре. Приростами, що в dw відповідати обсягом замітки все інше
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
я хотів би додати, що, торкаючись лише DW і відрегулювати обмежувачі і turbo, не торкаючись нічого іншого більшість автомобілів йдуть сильні, але що найкрасивіша ? що це ? зміна veeery вишуканою cio? вказуючи в DW до ecu, що ви хочете, скажімо, 70mg-цикл дизельного палива в місце, 55 золотих медалей(чисел)ecu працює зовсім з його алгоритм за замовчуванням, і ви з цим впоратися? всі розрахунки, щоб дати вам, ніж потрібно cio? практично не мають проблем, ніж, можливо, коли ми торкнемося тиску в магістралі rail і час впорскування....що, що, якщо він скаже: я знайду спосіб veeery чистої moddare...я кажу про edc16 групи vag існує обмежувач диму, як на edc15 я вважаю, що існує на edc16 (common rail), але nesuno я s? сказати більше і, як я вже казав в іншій tread всіх edc16 карти перетворення нм>iq, який повинен бути ключ "розблокувати" ці ecu від їх стеля ін'єкцій ? у 80mm3 тільки, що якщо ви попросите або вам кажуть, що не з'? нічого подібного, чому? може бути, не l? вони знають, або знають, але якщо вони тримають дуууже туго...
Востаннє редагувалось манро; 11-10-2012 до 22:17
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
у edc16 vag є два обмежувача gasalio віднесених до maf і map в edc16 cr c'? корекція лямбда для моделей, що мають .. зміна, як ви говорите ? врешті-решт, але якщо не разблокируете все ? марно потім кожен ecu має інший прибутку, не торкаючись в класичному стилі
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
ви не дотримуюся..***** unque для edc16 vag обмежувачі є 2 але одне smoke limiter або карту), і інші, і обмежувач крутного моменту, ті, які ти говориш, я їх не знаю....насправді я хотів би бачити їх....і, перш за все, я хотів би зрозуміти, як втрутитися на карті перетворення нм>iq...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
у деяких vag edc16 є два lim диму, повідомили в maf, і інший map ... обмежувачі крутного моменту-це момент ... мапу перетворення на підставі того, що вам потрібно зробити пу? залишатися орі... може не мати бажаного ефекту, виберіть його, а потім завжди залежить від того, який автомобіль ми говоримо ... огляд, карту, що ви повинні вивчити і намагається зрозуміти, як ? було розроблено входить в оптичний роботи двигуна і як буде? управляється тільки cos? вам ключ до всього..
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
ciccio не в образу: багато красивих слів, не сказати нічого...вона талант в цьому...
не могли б ви розмістити, якщо ви йдете один екран з ці обмежувачі maf-map??
Востаннє редагувалось манро; в 12-10-2012 15:10
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
не я роблю, але я не звик, щоб дати переказують .. мені подобається думати і робити, думати.. ? дуже просто попросити один екран починає шукати там? що вам необхідно, переглядаючи карту... якщо потрібна допомога, то d? з задоволенням, якщо я бачу, прихильності людей... то в цій дискусії ви говорили, DW адрес не vag або інші ecu...
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму