Результати 1-7 з 7

Обговорення: ecu bosch edc 17 bmw 120d 2007 177cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56

ecu bosch edc 17 bmw 120d 2007 177cv

привіт ,
    це ecu ви можете це зробити тільки в boot або навіть через obd?
    якщо це можливо тільки в boot, і ви повинні внести зміни в картку, ви повинні кожен раз aprilra і переробляти всі посилання до школи?

існують деякі хитрощі, щоб зробити її через obd?
    тепер і' шматок, який і за межами..

роз'яснення щодо antituning: дозволяє писати частково блокує ecu,або не писати ecu, і нічого не відбувається?

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, кажу, edc17cpxx і без варіантів, як не казав нічого, а потім просто, що дослідження, ще трохи і ви зрозумієте, що з хорошим інструментом можна працювати навіть з obd, звичайно, ми завжди рекомендуємо резервної копії, зробленої завантаження в разі, якщо щось піде не так.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    підтверджую, є кілька пре-antituning, що ви в змозі зробити спокійно послідовний edc17c02 наприклад....але тим не менш коу говорить пристрасть двигуни back-up, і ми ремонтує попку...
    інші,ті, antituning, необхідно, щоб силою відкрити їх, і дайте нам розблокування T-prot з хорошим інструментом після того, як зробили резервну копію, навіть тут ви можете написати через послідовний порт також ці..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Я parerei... з резервної копії!! Особливо на BMW.... А 1-я серія 2007 року, безумовно, буде 17c02 потім ви можете отримати її в eobd спокійно...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    56
    добрий день, я не знаю, що ха satto я ніколи не відніметься від його будинку.ce 'і' розібрати..
    може бути, якщо повторно перевірити файл деякі рекомендації для мене.
    у мене є півник . через obd змушує мене читати, і повертає файл, що складається не пам'ятаю, скільки в ньому даних, але не писати. piotrebbe бути інтерфейс не підходить?
    у bmw я знаю, що вони зробили оновлення на ecu,я не хотів би вклали в antituning.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Однак екю має бути edc17CP02. Я зробив в eobd, навіть з Півня.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Якщо ви зробили оновлення BMW 90 на 100 поставили antituning, тому що сенсу в би написаний, якщо ви не маєте проблем з Півня. Кажу тобі, зазвичай на ці автомобілі, Півень-це досить надійно. Однак smontala повірте, ви втратите трохи більше часу, але принаймні ви впевнені, що ви не завдали шкоди. Рада мій так... тоді кожен робить, що хоче!

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •