Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Bosch M1.5.5 Криві Centrobanda Лямбда

Всім привіт

сьогодні я скачав відображення
    Opel Corsa B 1.0 X10XE (3Cyl 12V) '98
    що монтує Bosch M1.5.5

Поклавши карту в ECM Titanium і знайти потрібний драйвер,
    збираюся подивитися карти уприскування значення практично
    майже звичайні, тобто 128 і аналіз персонажа і значення
    виражені в вольт лямбда-зонда:

128 (1,28 вольт)≈17,8 AFR

Ви що думаєте?

З повагою
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-10-2016 до 09:09

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    128, як правило, в motronic і значення складу суміші, 8-бітові обчислення 128/128=1=afr14,7
    тому, якщо ви поклали на карту значення 99 зроби 99/128x14,7=11,36 в афр..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт спасибі за відповідь,
    Отже, я бачив інші теми ця формула, однак, був перевірений інструмент, добра, рівності? Тому що, як я припустив, я не було б більш логічно думати, що значення 128 у цьому випадку corriaponde безпосередньо у вас вольт?

З повагою

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    бензиновий двигун я сумніваюся, що він буде працювати правильно з afr так худий 17,8...
    після 15 afr на бензин у вас температура від страху в камері згоряння потенційно може зруйнувати двигун в найкоротші терміни....розмови заслуговують gdi, які можуть працювати в заряду шаруватих навіть 60:1 afr...
    але насправді цього не роблять, тому що в першу чергу ми мають багато emmisioni оксидів азоту знамениті Nox у відповідності з каталізаторами, і ті, afr тане, як морозиво на сонці....таким чином, ви ніколи не перевищує більш ніж упевнений, відмов також вантажів parzializzati і в шаруватих безкоштовно...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Таким чином, на те, що ви сказали, я хотів зробити буфера обміну, тому що я не повертаються, від того, що я знав циклу двигуна 8 може підтримувати в діапазоні від 9:1 до близько 20:1 і на благодійність 17,8 ви дуже худий, хоча я не думаю, що може dannegiare двигуна; другий момент, на Nox, оскільки discostandoci з точки оптимальної (14,7) збирається smagrare i nox непропорційно збільшуються, але мають пік, який, мені здається, йде на 16,1:1, а потім знижуватися знову злетіли і бути більш низькі навколо 17/17,3:1, мова схожа на окис вуглецю (CO), який по мірі smagra калу(не сходить) і вуглеводні, що навіть ті, хто падають, але потім йдуть трохи на 17:1 приблизно, тому всі виробники (якщо мій теза справедлива для вирішення проблем забруднення цілком може smagrare навуглерожування від оптимальної точки. Потім другий, що, якщо Nox, CO і HC і більше, при більш високих температурах він не був би більш ризикованим, коли вони почали монтаж системи EGR, які викликають, в усякому разі, перегрів?
    Третій і останній крок на GDI і заряду шаруватих.
    Я заявляю, що заряду варіанті, не що інше, як техніка, належне відповідність патронника, щоб мати відносини стехиометрической цілому більш низьким довелося на "шарів" відносини стехиометрической розділити на декілька областей (більш жирна і оптимальним в центр і біднішими до боків), і цей метод був приймає власні двигуни GDI (KIA, Hyundai etc), так що це нормально, що вони працюють на посаді stratifacata і AFR, так і більш низькою

З повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Я погодився на цю тему, щоб не відкрити іншу:

Я прошу вас, якщо є файли, damos, щоб ці "благословив" Ебу M. 1.5.5...я Повинен змінити в моєму авто alfa romeo 156 1.6 TS, але я хотів би діяти на інші карти, крім звичайних, що я від ECM...
    Крім того, я прошу вас, якщо ви можете дати підтвердження про виступ Лямбда-Зонд Centrobanda: і те, що я вважаю себе дві карти з двох різних адрес...чому? Ж, що в таблиці аванси навантаження parzializzato...Просвітіть будь ласка!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Melo81 Visualizza Messaggio
    Я погодився на цю тему, щоб не відкрити іншу:

Я прошу вас, якщо є файли, damos, щоб ці "благословив" Ебу M. 1.5.5...я Повинен змінити в моєму авто alfa romeo 156 1.6 TS, але я хотів би діяти на інші карти, крім звичайних, що я від ECM...
    Крім того, я прошу вас, якщо ви можете дати підтвердження про виступ Лямбда-Зонд Centrobanda: і те, що я вважаю себе дві карти з двох різних адрес...чому? Ж, що в таблиці аванси навантаження parzializzato...Просвітіть будь ласка!!!

Мені здається, що бачив Damos М1.5.5 навколо
    Подвійні картки називають карти однодумців,
    використовуються ECU в різних умовах тип температур Води,прискорення, Висота і т. д. і т. д.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    35
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мені здається, що бачив Damos М1.5.5 навколо
    Подвійні картки називають карти однодумців,
    використовуються ECU в різних умовах тип температур Води,прискорення, Висота і т. д. і т. д.
    Ось...мова: В яких умовах використовуються? Впевненість, де ти ? Є дві карти добре, і відомо, що одне зі значень найвищих і найнижчих значень (з урахуванням всіх умов навантаження/оборотів в хвилину...) Тепер в залежності від різних новин дізнався тут, і чим нижче значення лямбда більше в певний стан, навколо сала...але ми впевнені, що це так ?
    Ці програми перепризначення чесно, я знаходжу їх трохи обмежені....тобто ти повинен спочатку помилитися в 10 разів, щоб зрозуміти, куди йти...

Що стосується дам, щоб ці М1.5.5 я не я чесно...Якщо хтось володіє може покласти їх у наявності?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви повністю праві, ось чому дуже часто forfetizziamo даючи же кроком на карти в цьому випадку зниження..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Не знаю, якщо вам це може бути корисно...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-10-2016 до 09:10

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •