-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Кореляція файл ОРІ І Контрольної суми
Всім привіт
мені потрібна інформація, що стосується кореляції, яка існує між
файл ОРІ і контрольну суму одного і того ж.
Я поясню проблему, в якій я натрапив:
Я скачав карту, вже змінилися (Defender TD5 2004 року) з kess V2,
я поклав картку ECM Titanium, і я не знайшов ніяких Драйверів я вставив вручну
і у вікні, де має бути номер контрольної суми був сірий без номерів, я зробив 2 зміни
не перестарайтеся з параметрами (драйвер давав тільки карти уприскування parzializzato і корекція + обмежувачі крутного моменту).
З першої зміни машина не пішла в безпеці; з другої правка", а не машина на швидкості або константи при
сильні accellerazioni машина пішла в безпеці (не брав газу), повертав ключ і плюс став мотоцикл
і проблеми не було, поки не було взято звичайну процедуру; я поставив у попередньому файлі.
Через кілька днів ECU, пішов у блок, а не фари (я не міг перевірити), і мій друг надіслав ECU у Тренто і сказали, що він був заблокований мікропроцесор по мірі того як я читав, 1/3 карту і проблема, що я зіткнувся навіть на Мерседес.
можливо, що він неправильно дав зробити відображення або проблема, що я змінив карту, вже змінилися, і не кричи, а контрольна сума було не так?
P. s.: справа в безпеці, хотів би виключити, що досягли обмежувачі IQ або інший, тому що крок, дійсно смішно,
крім того, це буде перший раз, що мені робити, блок Мікро-після днів роботи (навіть якщо у мене буде in bad dad десять їзди), і всі, скільки
тепер вони йдуть, і не виявили ніяких проблем.
спасибі всім!!!
Mappa_mod_Defender_TD5.rar
-
Мені довелося на Audi A3, що програміст не помилявся Контрольної суми і після кілька днів не їздила на машині, була проблема файлу, однак, чому практика, контрольна, створював цю проблему. Я не думаю, що ви пошкодили HW, але це тільки проблема у файлі.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
але, як ви кажете, вас "проблема файлів" ви маєте на увазі, що файл точкою був пошкоджений (ori не змінений
або файл вже зіставлено, що я ходила ще раз змінити?
Оскільки я додаю іншого, що, коли я змінити тільки один БІТ в частині, в якій
значення FF або 255 ви прийшли, щоб створити криву або декілька кривих, які пройшли від 0 до 255, то просто відкрийте файл, і ви його бачите.
Може бути не те?
-
Привіт, іноді трапляється дивне, на деяких ебу , на Peugeot 207 1,6 hdi була батарея завантажити клієнт зупинці машини через деякий час клієнт ставить знову в рух машини, щоб піти не багато більше, врешті-решт, після опитування він був видалений якийсь біт у файл в ебу..
-
Здрастуйте, у мене така ж проблема, поверніть оригінальний файл і подивитися, що працює... тільки проблема зміни помилкові або неправильні контрольні суми, навіть якщо Kess повинні виправити автоматично під час запису chk.
Я замість цього використовую MSB без flash і з допомогою програміста, у мене проблема з підрахунком контрольної суми. Хто-небудь знає, як розрахувати chk?
Я пробував з ECM, але не вважаю, сім'я ecu...
Help
-
Я зробив кілька тестів, з Титаном на виправлення CKS, починаючи з мапу вже мод. але навіть знаючи сім'ї для виконання CKS, та незважаючи на це у стадії написання програміст говорив мені, CKS правильно, авто, авто були проблеми, типу живлення не швидкий чи не постійно, мінімум неправильною, або ходив в recoveri, прости все, ori, потім утриманців на Titanium файл кричи, а то мод працює, і зробити різні зміни
Також за допомогою програми коректор CKS просить файл ori для порівняння.
-
якщо може допомогти, на пк я checksum corrector.. якщо ви можете вплинути, його місце
-
Привіт рага,
я вирішив просто завантажити файл мод працює в ECM, потім я шукав DRV тільки на свій файл і автоматично мене перерахована і виправлена CKS. Повторного відкриття файлу mod я міг би зробити всі зміни, які я хотів, і все, ніби працює.
Що стосується програміста, eprom, переконайтеся, що адаптери не є китайською або у всякому разі не доцільним, в іншому випадку в писанні ви змінити декілька біт, і шкода-це факт, і двигун не піди в рух.
Все це я вирішив, купивши адаптер original для мого gq-4x...
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму