Привіт, я хотів би, погляд на цю карту, будь ласка, і tuuutti поради вітаються (і якщо ви хочете сміятися, ви робите, а також, спробувати це спосіб дізнатися)
Дякую вам вже зараз.
Замість золота і mod.
альфа 156 1.9 jtd 115 edc15c7.rar
Привіт, я хотів би, погляд на цю карту, будь ласка, і tuuutti поради вітаються (і якщо ви хочете сміятися, ви робите, а також, спробувати це спосіб дізнатися)
Дякую вам вже зараз.
Замість золота і mod.
альфа 156 1.9 jtd 115 edc15c7.rar
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
привіт Pasticciona!і зі святом!
карту не просто збільшення на 4%,ви змінили тільки турбо і тиск в магістралі rail ігноруючи інші карти, такі як час ін'єкції,платежі,карти педаль карту smoke і різні обмежувачі.egr off ok!
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
вибачте, frenk, але охоплюють зміни з ECM в обмежувачі мене взяла ці зміни... у вас місце екрану ECM при порівнянні золотих і mod
alfa мод з titanium.jpg
сміятися!?!я бачив ПОМИЛКИ мої!!
так, я знаю!але ви змінили лише деякі речі, і ти пропустив інші, більш важливі.наприклад, те, що ecm вам в якості ін'єкцій parzializato map1-2 boostxrpm час вприскування,тобто ті карти, які визначають витрата дизельного палива в залежності від тиску в рампі.ін'єкції parzializzato,завжди виклик від ecm карта диму,де необхідно враховувати співвідношення afr.те, що ecm називається люстр на прискорення карту педаль.збільшуючи тільки турбо і тиску в рампі не приносить giovamenti.потім тиск у магістралі високого тиску повинен бути змінений так, щоб "поступово".
Я не пам'ятаю добре, 15 в даний час зустрічаються рідко, я повинен повернути погляд на damos для fuel limit вам на місці допоможуть
Спасибі faberecu, але я поки не можу скачати..є ще прийшла до 80 msg.....я не можу чекати, є багато пост, на якому є цікаві речі, щоб побачити, завантаживши..я їх тримаю в закладках, так що просто прибуття для того, щоб скачати мене, я спрагу info....що то я, що вчиться легко, але дуже важко змусити себе пояснити все через форум...passetto на раз, але там я опинюся там же моя мета.....ще раз спасибі за допомогу...
він, яке місце ви? пам'ятайте, карти педаль в edc15 запит уприскування кількості дизельного палива скорочення iq...
пам'ятайте для edc15c на iq в міліметрах кубів, тобто мм3 для edc15p в міліграмів (мг після ви зрозумієте, чому..
зазвичай я, але і не тільки я, я, я, виходячи з 1250-1500 оборотів залежить від машини до машини, і завжди від 50% педаль, щоб не справжні одній педалі "нервова", що кожне мінімальний тиск робить вас втекти автомобіль з-під сидіння...
карти для обмеження диму або ін'єкції parzializzato як називає ecm потрібно calcolartele калькулятор в руки, щоб перше, що ви повинні бачити в осі кількість повітря, мг, в мапу ти їй мм3 дизельне паливо, ви повинні отримати afr, але ви не можете це зробити, якщо на одній осі у вас міри ваги, а в іншій-у вас є misurain те, для якого потрібно конвертувати осі z мм3 в мг, як це можливо? просто він перетворює 0,85, тому що коефіцієнт перетворення об'єму і ваги палива, треба сказати, що не завжди 0,85, тому що це може змінюватись в залежності від типу палива і від його температури від 0,81 до 0,85, але у будь-якому випадку для comoditià завжди використовувати це значення й тому, що потім на можливі помилки, які в результаті і фанери від інших факторів. ..наприклад, в карту парів edc15c ти 7700, які відповідають 77mm3 ти 77x0,85=65,45 мг дизель...ок? тепер візьмемо, наприклад, осі значення 1050, що відповідає 1050 мг повітря для всмоктування повітря, щоб знати, afr розрахунок це 1050/65,45= 16,04 для afr...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...