Всім привіт, я користуюся цією можливістю, щоб зробити мої поздоровлення з святами...сподіваюся, минуле, все щасливого Різдва.
Отже, сьогодні пропустив час я намагався читати ECU одна з машин у родині (як назва). Використання на коні, v54: читаю, каже мені, що я повинен покласти його в boot mode....я зупиняюся, повертаюся, studio, і я повідомляю про все це і розумію, що я повинен зробити,....єдине сумнів, яке в мене залишилося:
але я повинен зробити також читання в boot mode? це сумніву, і я, тому що, подивившись відео в інтернеті одного, який читав ті ж ебу мені здавалося, що він давав тільки " ОК " для попередження, що півня давав поставити в режим завантаження (але не факт) і читання зробив ж.....потім я задаю питання, якщо півень мені говорить, як попередження для запису, або якщо навіть на читання, я повинен покласти в boot.....я сподіваюся, що зрозуміло, як я написав, можливо, трохи бентежить.... спасибі, хто допоможе мені....
p.s. але кузов ЕКЮ, які ви знали завжди, підключеної до маси, або, що краще, що тексти раніше?