-
P0204 peugeot 206 gti
Доброго ранку, це десь місяць, кожні кілька днів я л несправності забруднення навколишнього середовища і двигуна, який йде з трьома циліндрами. Автомобіль Peugeot 206 2.0 gti 100kw 2003 року. На діагностику йде p0204 ", ланцюг форсунки, несправність". Я перевірив-опір ом кожного інжектора, і вони всі були рівні, я хотів спробувати присадку для їх очищення, але я дещо скептично, і, перш ніж зупинитися, щоб дати форсунок на pompista, хотів зауважити, що: кожен раз, коли він робить цей недолік, я вважаю, електричної частини dell форсунки 4, що ******** виявляється, недалеко від розподілу, наповненому маслом, і я просто стерти все і підключіть роз'єм, щоб прибрати дефект. Але я не поясню, як я можу перевірити, де надходження нафти і які докази я можу зробити. Спасибі всім.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Зазвичай 4-го циліндра повинні бути більш далеко від розподіл,спробуйте, наприклад, змінити розташування форсунок і перевірки, якщо помилка завжди на одному циліндрі чи ні...іноді мені траплялося також, що осічка, що надходять з-за дефекту котушки дала в діагностиці помилок за форсунок...так що якщо у вас котушки окремі інвертувати навіть ті, замість однієї 4-х виходів на клітинку, однак, у зв'язку.привіт
-
Роз'єми arrivabo праведників, праведників, то нічого не розворот, а котушка одна і змінилася мало. У будь-якому випадку, я вважаю, dell масла в роз'ємах, це те, що я не розумію.
-
Потрібно звернути тільки форсунки і nn проводки. X ш нафту будуть якісь прокладки сочиться масло, у вас є інші сліди масла в двигуні?
-
Немає іншої доріжки, щоб звернути форсунок я чекав, бо я думаю, що будуть дуже важкі, як раз у мене є час, я намагаюся.
-
амінь, ви вирішили проблему інжектора?
-
Ще ні, тому що у мене не було часу тримати автомобіль зупиняється. Але якщо витерти серветкою, машина ідеально підходить. Тільки, що я не розумію, як форсунки брудняться їх в електричній частині.
-
Здрастуйте, Амінь я, я не маю на увазі, як готовий проводки на цей автомобіль (робота на вантажівках), але я можу вам сказати, дивитися проводку в цілому, якщо якийсь датчик має справу з частинами масла і його проведення-це частина загального з тим, інжектора також може прийти звідти, мене це сталося з датчиком температури води, який через дроти приносив крапельки води на гребінь блоку управління, і ще, що проводка форсунок, що дає масло завжди на гребінь, блок управління (але в останньому випадку джгут проводів форсунок входив до кришки штовхачів і коромисел)
-
Це я часто на defender, але на моїй я вважаю, що все абсолютно сухий, в тому числі і роз'єм, в той час як електрична частина мокра. Я зроблю так, щоб поміняти місцями дві форсунки.
-
Ось, для оновлення. Я збирався зняти флейта і форсунки, коли я зрозумів, що електрична частина омивається на всі форсунки! Гірше той, який змушує мене вийти l помилка в діагностиці, а також інші не жарт. Це робить мене сходити з розуму, тепер, коли витираю всього пара d годин і знову всі мокрі, і, слідуючи проводки, мені здається, все сухо. Де, чорт візьми, брудняться?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму