-
проблема kess v2
всім привіт
сьогодні пробуємо оновити мій kess від 3.099 в 4.036 щось пішло не так, або всі протоколи сірого.
підключивши картини, мені помилка підключення, процесор не підтримується.
хто-небудь знає, як вирішити?
се, хто може відремонтувати?
спасибі всім
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт, зі старим fw 3.xxx повинен був підключитися до картини? максимум-купіть новий процесор і перейти від технічних і робіть заміни.......
-
Здравствуйте, я не знаю, якщо перед підключається, тому що я не пробував.
А спасибі і з різдвом
-
Вибачте, а як ви перейшли від 3.099 * 4.036 без картини??
Файл для запису називається K10033818.бен
Ви написали це файл з segger???
Ви зробили оновлення протоколів з 2.08-ДЕ?
-
how i can update kess v2 ?
-
Сталося і мені теж!!! Я тоді я кинув через kess... А кажуть, що переписати SD всередині з новими протоколами, які дають вам разом з оновленням. Але спочатку formattala в fat і повинні ridarti протоколи
-
Але в момент запусків у ksuite 2.08-ДЕ-частина update протоколи, і ви перебуваєте в кінці з fw 4.036 і протоколи автомобілі, мотоцикли etc.. активні. НЕ в сірий.
Те, що форматує і написати SD ок, але їх там заїзд вже з kess funzionanate і транспортних засобів, обираних
-
Добрий вечір, та ж проблема, в моєму випадку я можу вибрати розділ автомобілі, але потім, коли я вибираю автомобіль не робить мене натисніть кнопку ок. Я спробував інструмент для скидання токенів, і для оновлення протоколів, все йде добре, але потім я відкриваю програмного забезпечення, і я знову перед проблемою. У вас є ідеї?
-
Спробуйте використовувати його з ksuite 2.06 Full, або 1.89.
Якщо вам вибрати автомобіль, але потім не змушує вас натискати на "ок", ви повинні просто вставити SD.
Якщо не вдасться, доведеться міняти процесор.
-
Я поміняв sd карту і поставити ті ж файли, старої,нічого не робити.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму