Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 43

Обговорення: Alfa 147 937 EDC16C39 882_722

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702

Alfa 147 937 EDC16C39 882_722

Всім привіт
    мені потрібна ваша думка про зміни в моїй ecu.
    Я зробив зіставлення, згідно моєї політиці (і багато порад від багатьох користувачів), що, під час завантаження, дав свої результати donandomi набагато більше від їзди, що я не думав би стільки, навіть якщо що-то ще не вистачає (не знаю скільки коней, які прибули годину 120cv ОРІ).
    У цей момент мені довелося зробити ще 2 нові зміни, такі, як:
    rev limiter (попкорн на 4500rpm)
    launch control (обмежувач на 1-й передач в 4750rpm)
    Я хотів би знати, якщо я правильно виконати ці зміни, і якийсь натяк на відображення, що робить його дуже досягаючи швидкості непомітно добре і лінійної без strattonate (я поставив пару дуже низький, і я гарантую, що так прекрасно, щоб мій стиль керівництва).
    Велике спасибі за будь-які поради і supervisioni.
    Додаю файл орі і mod
    File Allegati Файл Вкладення
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карту спірно..
    launch не бачу, де, що aversti зробив?
    для pop corn метод, який ви використовували, вже пройшов, принаймні, ви не знаєте, де знаходиться обмежувач оборотів, то він може піти....
    і в будь-якому випадку 4500 оборотів, я, здається, pochini, щоб scoppietare автомобіля..
    проте, очевидно, цей автомобіль як і раніше все орі...
    карту су...і є речі, які мені не подобаються типу карти педаль в прес-turbo і прес-rail, але якщо вам подобається...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    ясно і я приймаю "мені не подобається", враховуючи, що вони newbe, і я, можливо, зробив na ca*ata величезне!
    Початку, тому з підвищення базової turbo і рейку, але так не хотілося б пропустити постріл початкової (ви побачите, завантаживши його треба).
    Те, як дизель я б вводити.. я відповідаю "залежить!".
    Я хотів би тримати низькі викиди і спробувати отримати співвідношення імпульс/викид в позитивну.
    Сьогодні вже я дійсно циліндрів так, як є, і не скажу, що ідеально, але тягне у нерухомому стані досить добре, без strattonare і постійно в гору, обороти мотора.
    Ні, безумовно, щось і відчуває, що набирає мало. ми вважаємо, що в певних умовах.. але не дуже багато, так.
    А поради інших, щоб зробити його ефективним?
    Спасибі друже

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт манро,
    в першу чергу дякую за відповідь, а то я відкритий для порад про карті.. це перше, що я роблю, і я не дуже досвідчений і, безумовно, якийсь розрахунок був зроблений на погано і гірше..
    Якщо у вас є поради, як і що змінити я відкритий для рад.
    Про launch control я не налаштований ще, я хотів би спочатку перевірити його на іншій машині з демонтажу, щодо rev limiter той народ скажіть плз скільки на 5000rpm, що навіть краще, щоб про стабільність, в перспективі, видно, що якщо обмежувач під 200 км/год це не дуже зручно.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    в першу чергу, як дизель ви хочете додати? у деяких картах педаль вимагати 100mm3 всього в 1500 griri на 100% педаль, то перейдіть на спад з проханням...я, на edc16 брало зміни в поєднанні тобто розблокувати всі фільтри, як я хочу, щоб впорснути і якщо машини добре, ок, в іншому разі я даю йому трохи часу уприскування.
    карти turbo і rail потім починаються дуже низьких оборотах, і навіть з невеликим iq не потрібно, їх так, якщо не підкреслюючи зчеплення і турбо.., то в будь-якому випадку я повинен дивитися на неї, краще...але в будь-якому випадку, те небагато, що я бачив, мені не подобається, що багато..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    тобі сказали розблокувати різні обмежувачі навколо файл підходить і карта, лямбда потребам зменшити, якщо не покладіть золотих карт rail і турбо на низьких оборотах і iq...з часів, що ви дали йому можливість заздалегідь після 3000 оборотів, і з великим iq, з іншого боку, то можна дати...це в принципі...для launch, я можу слідувати, якщо ви хочете включити для відпочинку, якщо ви хочете, щоб я тут, поправляє карту, і подивимося, чи зможемо ми зробити його краще разом...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Дякую за інформацію..
    місце результат тільки що закінчив.
    Дякую

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    манро я зробив зміни, як ви порадили, але у мене сумніви..
    Скільки ОБОРОТІВ в хвилину рекомендується встановити launch control, зберігаючи при цьому деяку агресивність не надмірно обертів ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    я замість 2800 consigliatomi від манро.
    агресивність, однак, не виходить взагалі,один раз залишив зчеплення повертається все в норму.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    прости мене, якщо я не зрозумів, але запуск не обмежує лише перша передача обертання встановлені?
    звичайно, так і інших передач і натовпу не переносити нічого..
    я помиляюся?

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •