Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477

Проблема на Ford focus 110 л. с. 2002 рік

Привіт хлопці, у мене проблема на фокус 110HP 2002 році, в словах бідних машину в сторону, а потім вимикається я поміняв насос високого тиску, 4 форсунки, датчик частоти обертання і фази, але не змінилося нічого, хтось нам і довелося подібний дефект?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    помилки в діагнозі? що ебу збирає?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    ебу і Побачив, як помилки в мене датчик оборотів, але і був змінений, і з діагнозом за параметрами працює..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    155
    Доброго дня до мене і сталося так, що машина заводилася і не прискорити, і мені залишалося горить контрольна лампа генератора,заміна генератора, і нічого, той же питання, я роблю діагностику і контроль педаль акселератора і т. д. і т. д. все ок. До того, щоб зателефонувати клієнтові і запитати, що інформація про дефект,після кількох хвилин розмови, мені говорить, що дефект і уявив, коли в іншій майстерні рік замінив насос уприскування.
    був встановлений насос з карти ще гірше, ніж старий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Справу частину, щоб на секундочку і відразу ж вимикається?якщо це так, це код...перевірте, якщо червоне світло над годинником буде блимати,в такому випадку спробуйте, будь ласка, інший ключ, все одно проблема іммобілайзера

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    якщо код не прямо і не повертає самокат avvioamento.. відривається глушник на турбо !!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    Привіт хлопці, у мене проблема на фокус 110HP 2002 році, в словах бідних машину в сторону, а потім вимикається я поміняв насос високого тиску, 4 форсунки, датчик частоти обертання і фази, але не змінилося нічого, хтось нам і довелося подібний дефект?
    я вважаю, що фокус, що ти говориш, це 115 л. с. і повинен бути проведений до червня 2002 року і повинен принести 2 блоки управління для управління, форсунок, що в стороні в обмін на моторному відсіку і іншого-всередині салону поруч в бардачку я можу сказати, що мені і довелося ж проблема, я замінив блок управління всередині салону, і я вирішив і в діагностиці було виявлено помилка датчика обертів, обгорнені тиску палива .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    привіт tecnoracing, я теж так думаю, що це проблема ебу, завтра піду шукати інший ебу і я намагаюся, і я дам вам знати..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    ок, хлопці, вирішити проблему форд фокус був ебу, але слід зазначити, що ебу було добре, це файл управління, яка була пошкоджена...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    як ви вирішили ? оновлення ?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми