Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163

Думку карта seat leon 1,9 TDI 110 к. насосу

привіт, цікаво думка, у мене є seat leon роторний насос 110 л. с. провела так маніакально масло завжди міняв кожні 7000 км, хоча у мене недавно був мій двоюрідний брат, і тепер автомобілі до 120000 км оригінальні,але я замінив турбіну встановити garrett 1544 у мене встановлений go 1749 йде той, який збирає TDI 130 я поклав водостічна труба і злив чехії і навіть поставити спортивний фільтр tecnifilter. Один мій друг зробив мені карту сказала, що буде на 160 л. с. і більше. Автомобіль вже був зіставлений з картою soft, не знаю, хто це зробив, і йшов сильний, до 2500 оборотів, потім падіння за низькою тяги в порядку. З мапу що у мене зараз замість цього я втратив все низької до 2000 оборотів погано на 1800 оборотах і повному навантаженні машини, здається, зробити звук трохи приглушений, і це pigrissima то з 2000 починає штовхати до 3500, а потім нічого, тобто навіть якщо автомобіль падає обертів не пара. Я хотів би думку від більш досвідчених місце на карті. Може бути, що вона відклала занадто насос, і для того, щоб цей автомобіль не йде?Потім я попросив видалити maf, але він сказав мені, що на цей вид кількість програмного забезпечення ебу не може зробити, і він тільки поліпшив карту читання maf, ви не можете зробити на всіх edc15?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Забув написати, що в машині не курять взагалі мало до 2200 оборотів в хвилину, але дим і сірий колір тип масла незгорілого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ви можете розмістити навіть в орі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    я розмістив у базі даних

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Він вже тобі зробив,прости!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я бачив також, що в карту, намагаючись надати 80, але діагноз мені завжди уприскування, як ніколи? Ніхто не, що дайте мені глянути, щоб зрозуміти, якщо проблема в карті

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post116355
    ваша проблема, на мою думку, обмежувачі диму, зроблені задирака..
    подивіться на керівництво може бути корисно...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Як тільки приїду додому, відразу перевірю для інших, як вам здається? Ви можете видалити маф?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    maf of ви могли б зробити це трохи складно, на цій ecu з-за "3 розділів" файл...
    зате launch ви можете легко активувати...
    карта і набагато краще...читайте керівництво, ти, безумовно, краще...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    Забув написати, що в машині не курять взагалі мало до 2200 оборотів в хвилину, але дим і сірий колір тип масла незгорілого
    Ви можете розмістити hw і sw вашого ебу таким чином, що якщо у мене є ідентичний файл орі, може бути, я зроблю тобі mappicina допомогу, щоб побачити, якщо на відміну від тебе, знайдеш краще? А датчик витрати повітря можна видаляти спокійно на цих ecu на додаток до rev limiter і launch control ;-)

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •