привіт, цікаво думка, у мене є seat leon роторний насос 110 л. с. провела так маніакально масло завжди міняв кожні 7000 км, хоча у мене недавно був мій двоюрідний брат, і тепер автомобілі до 120000 км оригінальні,але я замінив турбіну встановити garrett 1544 у мене встановлений go 1749 йде той, який збирає TDI 130 я поклав водостічна труба і злив чехії і навіть поставити спортивний фільтр tecnifilter. Один мій друг зробив мені карту сказала, що буде на 160 л. с. і більше. Автомобіль вже був зіставлений з картою soft, не знаю, хто це зробив, і йшов сильний, до 2500 оборотів, потім падіння за низькою тяги в порядку. З мапу що у мене зараз замість цього я втратив все низької до 2000 оборотів погано на 1800 оборотах і повному навантаженні машини, здається, зробити звук трохи приглушений, і це pigrissima то з 2000 починає штовхати до 3500, а потім нічого, тобто навіть якщо автомобіль падає обертів не пара. Я хотів би думку від більш досвідчених місце на карті. Може бути, що вона відклала занадто насос, і для того, щоб цей автомобіль не йде?Потім я попросив видалити maf, але він сказав мені, що на цей вид кількість програмного забезпечення ебу не може зробити, і він тільки поліпшив карту читання maf, ви не можете зробити на всіх edc15?