Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293

блок управління альфа 2.4 jtd 20v sprogrammata

хлопці, я прошу вас, більш досвідчених і цілком можливо, що sfiammando пін-код екю sprogrammi??
    то-pin sfiammato з цього моменту не запускається, при включенні рамках контрольна лампа mil блимає, голосно клацнувши на реле' свічок і багато іншого.
    я кажу sprogrammata, що, якщо я намагаюся підключити інший ебу, дефект не отримує,а якщо пишу, bachup тому той же дефект, але і com, і чи можна щось подібне??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Уффф!!! проблеми попереду... відкрийте її з обох сторін і уважно, звичайно, і пропустити трек або якийсь компонент...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    а cinqueturbo...
    на жаль, я знаю, що якщо б не sprogrammata, як ви говорите, я знаю, що ви дійсно спалили....
    відкрийте її, як ви сказали cinqueturbo і перевірте, щоб добре..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт, хлопці, то:відкрита і лижах спалюється навіть не тінь,я починаю шукати, і я вважаю, ecu використовується той же номер ідеально відкриваю я bachup але не добре, ви ж дефект.очі на це, що якщо підключити ебу без scodificarla недолік не робить, але, очевидно, не частина. повторюю, дефект: трохи обертів рамки, починає блимати контрольна лампа mil з дивними runori тип реле", а не частину.дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    звичайно, резервне копіювання покладіть його в інший блок.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    дуже ймовірно, що в sfiammata ви зіпсували processire і резервного копіювання, що ви робите пошкоджений, ви повинні знайти резервні копії з одного і того ж номера за часткове і ви повинні бути на місці.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    бачив, що ви говорите, так може бути, що ви як sfanculato також тіла, які потім в тій тачки тому пластини, запобіжники і реле...
    але те, що капуста і успіху, він машини? атакували на 24v?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте, але видно, що ви говорите, що ви sfiammato pin-код, перевірте, де йде-pin

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    хлопці, я прошу вас, більш досвідчених і цілком можливо, що sfiammando пін-код екю sprogrammi??
    то-pin sfiammato з цього моменту не запускається, при включенні рамках контрольна лампа mil блимає, голосно клацнувши на реле' свічок і багато іншого.
    я кажу sprogrammata, що, якщо я намагаюся підключити інший ебу, дефект не отримує,а якщо пишу, bachup тому той же дефект, але і com, і чи можна щось подібне??
    Здрастуйте, пошти, резервного копіювання ліжко ecu, який має проблеми, інші екю, які ви відчули вони в той же hw і програмного забезпечення? Але якщо ви повинні спробувати інший ecu повинні мати, щоб dorza ж коди, тому що на edc16c39 не можете читати і писати у школі в bdm мікро -, але тільки flash і e2prom а ви можете зробити тест, щоб перевірити, чи все також проблема в sfiammata, що я не розумію, як, якщо, можливо, ви spiegassi краще шляхом scodifica цілому на flash і на e2prom

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, пошти, резервного копіювання ліжко ecu, який має проблеми, інші екю, які ви відчули вони в той же hw і програмного забезпечення? Але якщо ви повинні спробувати інший ecu повинні мати, щоб dorza ж коди, тому що на edc16c39 не можете читати і писати у школі в bdm мікро -, але тільки flash і e2prom а ви можете зробити тест, щоб перевірити, чи все також проблема в sfiammata, що я не розумію, як, якщо, можливо, ви spiegassi краще шляхом scodifica цілому на flash і на e2prom
    ви впевнені, що говорите? тоді, по-твоєму, в edc16c39 цієї машини є як flash, яка гдк і bdm читає тільки на flash і e2prom?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •