Привіт, хлопці, я сподіваюся, що мені могли допомогти,а зараз місяців, що, звичайно, вирішити марно це проблема. Близько року тому я купив свій 147 1.9 150 2008 року з dpf. Через кілька місяців я з'явився фатальну помилку p0091,це мене відбувалося з оригінальною картою. Я взяв машину в допомогу та я вже перероблено насос високого тиску,або, принаймні, так кажуть, що вони зробили. В той же час я зробив деякі зміни: зняв початкова каталізатора і dpf, змонтований фронтальний інтеркулер з трубопровід з силікону. Я зробив підготувати карту онлайн від відомих веб-розробок ебу, і після того, як спробував машину мені знову ту ж помилку. Кухар, або якщо так, то ми хочемо, щоб подзвонити, він сказав мені, що я повинен повернути карту в початкове і вирішити цю проблему, але вихідна проблема не виникає.
Так я озброєний санта терпіння, і я змінив свою картку за рахунок активації dtc, що він відключений, і, натиснувши на вимикач комплектації.
Машина їде добре, але якщо я четвертого на 2500 оборотів і рвалася на педаль, близько 3000, здається, діра потужності, а потім я отримую помилку, що посилає мене в recovery машини.
Сьогодні я розібрав насос низького тиску в баку, і вичистили весь бруд, навіть якщо не дуже, спробую автомобіля, і помилка повториться. Ще одна деталь в тому, що машина важко трохи на ходу, а не коли-небудь у середині ходу. єдине, що мені залишається, потрібно перевірити форсунки.
Якщо, не могли б ви погляньте на карту, якщо є щось ненормальне.
ось карти: