Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

різні проблеми після видалення dpf delta 1.6 mjt

Привіт, хлопці, сьогодні вранці я прочитав в bdm ебу моєї delta 1.6 mjt selectronic, на якій відображені різні проблеми після зіставленні і видалення dpf і egr...Починаючи з того, що я не зробив я роботу, але я був зроблений, я не знаю, якщо було дійсно все добре, чи ні,я поясню:
    Автомобіль не має ще список dtc і, отже, не в змозі зрозуміти, якщо будь-які проблеми, пов'язані чи не з роботи, це, очевидно, сталося після defap.Машина в практичних продуктивності виникати і зникати,є моменти, в яких вони anchd задоволений тим, як піде, та інші, в яких я ск весь той пісок, де, як закінчиться...здається, що холодна зробіть більше, що жарко або у всякому випадку залежить від того, не знаю, що.Я 1.6 mjt, коли після різкого прискореного decelerate раптом, що характерний "sfuffo" турбіни, що скачати тиск "не використовується" але це після того, як у зіставленні, не відбувається і після, може бути, тяга 2-ї, якщо на точці поставити 3-й я з однієї причини або інший, уповільнити я відчуваю, що під час гальмування двигуном, 2° rimbombamento acustito повинен був, на мій погляд, в надлишковий тиск, створюване у впускному колекторі...звичайно, це все припущення, але не маючи список dtc працює, я не можу дізнатися більше...останнє питання, якщо так, то я можу подзвонити, що автомобіль добре реагує, тільки якщо хід певним чином,якщо випади автомобіль "душить" проте якщо від газу поступово, згідно певним чином, я відчуваю автомобіль, відповісти досить добре.Я був би щасливий, якби ви могли дати мені думка на цю карту,якщо ви думаєте, що праця зробила з "корабель" і якщо я можу тимчасово тримати її так.Просто, я буду в змозі, я хотів би її зробити, я.я додаю файл резервного копіювання ліжко з galletto v54 . backup my delta_Flash.rarbackup my delta_EEprom.rarbackup my delta_All.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви говорите, що в районі DTC і було скасовано, але я не бачу нічого ненормального, за винятком карту зробив...
    З 6 карт, педалі були порушені тільки 2 і ось, пояснив причину, що іноді піди, і інших немає... ще крім їдалень, які були зроблені, звичайно..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я забув сказати вище, що, як правило, запитайте думку на файл, але не докладені коли-небудь файлу кричи, не здається правильним, що людина повинна шукати файл орі, щоб зробити вас прихильність до вас.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для, як це було, зробив карту, я підтверджую, що всі DTC не будуть поставлені на нуль.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Прошу вибачення ugoboss якщо не я доклав вихідний файл, але не зробив я роботу, я не впевнений, що ви, я пояснюю, що краще на інший блок управління, який увійшов в мій авто і що він мені потім briccata мені дали на cd оригінального файлу, яке виявилося далеко не так.пізніше додаю файл, який мені дали.Що стосується dtc впевнений, що є,я відключив половину проводки з машини на мотоцикл і не включається, жоден індикатор!тим більше помилки в пам'яті...в кінцевому рахунку, карта зроблена погано, то? Cinqueturbo для пиріжків, що ти маєш на увазі? Бувають проблеми з турбо, про яку я говорив, і я підозрюю? Дякую вам за час, які ви мені присвятили!добрий день!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    може бути також, що у вас проблеми з геометрії, turbo, який іноді йде, а іноді ні

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ось файли орі, що "має" бути точкою для файлу мод вище вкладення.Якщо ви вважаєте, що правильно робить, задньо також в розділі банк даних,можливо, це може служити комусь.Lancia Delta 1,6-120 л. з-за обмін aut-0281014750-1037400393_Flash.rar хлопці, але я помиляюся чи це тільки спалах?ви можете chiarirmi, будь ласка, що містить флеш-пам'яті і, що eeprom?дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    У Банку Даних вже й не додати..

ugoboss він правий, я переглянув файл.. покладіть орі зона 1CBEDA...

у будь-якому випадку карту йди журнал повністю..

я собі б я був, я б сказав Золотих з EGR DPF off і з допомогою форуму, системи ви..

і змінити приготували собі ці файли.. ви Можете покластися на сервіс файл в інтернеті, що варто, справді, коли потрібно зробити красивий малюнок...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    У Банку Даних вже й не додати..

ugoboss він правий, я переглянув файл.. покладіть орі зона 1CBEDA...

у будь-якому випадку карту йди журнал повністю..

я собі б я був, я б сказав Золотих з EGR DPF off і з допомогою форуму, системи ви..

і змінити приготували собі ці файли.. ви Можете покластися на сервіс файл в інтернеті, що варто, справді, коли потрібно зробити красивий малюнок...
    п'ять турбо я пробував ставити, орі зона, зазначеному вами, але робити що-то,я вибрав блок від 1CBEDA до кінця карти картки "золотих" і я зберіг "зберегти блок" перед, зберігши дані, а потім, зберігши кроком.У мене два файлу, з яких я думаю, я служниця, то дані правильно?потім я закрив карту орі і відкрив, що мод,вибираю блок, 1CBEDA в кінці карту, і я натискаю на кнопку завантажити блок, вибравши дані.коли ж я знову на цей ip-адреса не бачу, нічого не змінено, я повинен підтвердити якимось чином чи я помиляюся повністю все?я також спробував, копіюючи крок, але нічого, але, ймовірно, я роблю тільки беззаконня.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі cinqueturbo,поставивши орі зона, ви описали все, що я роблю на практиці?для того, щоб виправити деякі проблеми, які я?що стосується карта була вже моєї, розташовану проти необхідного, щоб зробити, як ви описали,починаючи від золотих, щоб потім спробувати зробити це сам.Я, однак, потрібна ваша допомога, бо навіть не знаю з чого почати..., Щоб вас поставили орі і виключити dpf і egr я повинен використовувати програмне забезпечення?або я ще потраплю?є гіди, що я можу слідувати, щоб зробити їх вручну?ті, що я знайшов я не права користувача, щоб побачити їх...тоді я не розумію трохи, як почати карту,про те, як вибрати обсяг надати ,час вприскування змінити, і згідно з яким розрахунки.Я хотів би studiarmela для добре, щоб зробити хорошу роботу.Чекаю на вашу пораду, щоб піти на роботу і залагодити деякі речі.що стосується фітнес-тренер, я можу тільки сказати вам, що "дякую" з ним я зрозумів, що повинен спробувати зробити з мене, оскільки різні розчарування, отриманих і спонукало мене так, поки мене тут!

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •