Привіт, хлопці, сьогодні вранці я прочитав в bdm ебу моєї delta 1.6 mjt selectronic, на якій відображені різні проблеми після зіставленні і видалення dpf і egr...Починаючи з того, що я не зробив я роботу, але я був зроблений, я не знаю, якщо було дійсно все добре, чи ні,я поясню:
Автомобіль не має ще список dtc і, отже, не в змозі зрозуміти, якщо будь-які проблеми, пов'язані чи не з роботи, це, очевидно, сталося після defap.Машина в практичних продуктивності виникати і зникати,є моменти, в яких вони anchd задоволений тим, як піде, та інші, в яких я ск весь той пісок, де, як закінчиться...здається, що холодна зробіть більше, що жарко або у всякому випадку залежить від того, не знаю, що.Я 1.6 mjt, коли після різкого прискореного decelerate раптом, що характерний "sfuffo" турбіни, що скачати тиск "не використовується" але це після того, як у зіставленні, не відбувається і після, може бути, тяга 2-ї, якщо на точці поставити 3-й я з однієї причини або інший, уповільнити я відчуваю, що під час гальмування двигуном, 2° rimbombamento acustito повинен був, на мій погляд, в надлишковий тиск, створюване у впускному колекторі...звичайно, це все припущення, але не маючи список dtc працює, я не можу дізнатися більше...останнє питання, якщо так, то я можу подзвонити, що автомобіль добре реагує, тільки якщо хід певним чином,якщо випади автомобіль "душить" проте якщо від газу поступово, згідно певним чином, я відчуваю автомобіль, відповісти досить добре.Я був би щасливий, якби ви могли дати мені думка на цю карту,якщо ви думаєте, що праця зробила з "корабель" і якщо я можу тимчасово тримати її так.Просто, я буду в змозі, я хотів би її зробити, я.я додаю файл резервного копіювання ліжко з galletto v54 . backup my delta_Flash.rarbackup my delta_EEprom.rarbackup my delta_All.rar